V65 Färjestad 3/12


10-minuterskollen till Färjestads tävlingar. Efter den analysen väljer jag att inte gå djupare. Det är svårspelat och några starka idéer har inte växt fram.

V65-1: Prologen är ingen höjdare… 9 Magnifik Gelj blixtrar till ibland och är långskottet man kan ta med på kupongen. I övrigt är det sunt att spela storstallens hästar med bra spår bakom bilen. 2 Luringen Palema, 3 Natural Wonder och 5 Thai Goldie…

V65-2: 11 Pave The Way var bra på Solvalla senast som fyra. Hyggliga hästar före i mål trots allt. 3 Quantum Firefox är en gedigen häst häst. Gör sitt och är väldigt ofta med där framme. Martinsson ska nu försöka tvåla till proffskuskar vilket inte hör till vanligheterna.

V65-3: Kallblodslopp… 7 Ekke Ålj ska kunna vara en spik här. Gott skick och Svanstedt upp gillar man. Bakom ligger Titan Tabac och Henrik när till hands. Fint namn på den norska gästen!

V65-4: 3 Uno De Joflo är åter efter uppehåll. Styrkan finns!1 Bearable är att räkna med. Stark häst men Björn Goop i vagnen. Hästen är dock knepig och har en speciell aktion som han kan tappa och trilla över i galopp.

V65-5: Treåringslopp av dålig kvalité jämfört med smaskiga 50 000kr i förstapris. 9 J.C.Memory har varit helbra i två starter. Bara bäst och det kanske räcker till här också? Långt ifrån vasst motstånd vad jag kan utläsa. Kör till tidigt igen?

V65-6: 4 My Lindy Star är en en fin häst som blandat med prestationerna under karriären. Sedan i somras har Stefan Persson tränat och redan två segrar är bärgade. 14 Roxa Sisu får efter sex lopp med lånekuskar upp chefen Åke bakom tömmarna. Det är inte otänkbart att ta 20m på dessa hästar.

6 Comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.