V65 Färjestad 29/6


Färjestad kör tävlingar av bra klass även dagen före V75. Roligt dubbeltrav och om man har chansen ska man vara på plats i Karlstad redan idag! Spelmässigt tror jag det kan bli en hygglig sudd om man träffar alla rätt. V6 och vi kan ha semsestern räddad!

 

V65-1: E3-Consolation för grabbarna. 4 Pojke Kronos var en av favoriterna till huvudsegern men åkte ur redan i försöket. Det blev inget fördelaktigt löpningsförlopp det ser det istället ut att bli idag. Det luktar ledningen och därifrån ska han slås. Tror det blir en svår nöt att knäcka och Walmanns form på stallet är på uppgång!

V65-2: Inget höjdarlopp och här är det mer nötare än talnger. 4 Berlusconi känns väl klart trolig här. Snabb från start men även till slut om man kör på rulle. Får Björn Goop bestämma eller loppet på någon annan väg borde han vara vinnaren. Kanske kan hoppas på ett litet klarteckan i sommarsurr på atg.se senare i eftermiddag. 2 Izara är inte så tokig och från ett toppläge över en kort passande distans är man aktuell. 7 Brio var förbättrad näst senast på barfotabalans och det verkar som man fortsätter utan skor på hovarna. Senast blev det galopp och det glömmer vi bara, ett garderingsbud. 3 Stigaxelsixten var åter efter vila senast men det lyste inte om honom. Lopp i kroppen och kapacitetsmässigt bör han inte rädas så många häst. Svanstedt har inte superform på stallet och hästen är inte så het idag. Kanske kan förstöra för tipsettan på annat vis…

V65-3: Ett lågt ifrån kittlande fyraåringslopp. Det är inte fel att gå på många streck här man jag satsar på en flerbong idag och väljer en chansspik. 2 Leonas Kilroy gick en stark repa i tredjespår senast innan galoppen kom i ingången till sista sväng. Det var ett fint intryck han lämnade och han lär vara spelvärd idag med en dåligt rad. Fint spår och Tillman är i hyggligt slag för dagen med färsk V75-seger. 1 Karl Adam visade fin fart som treåring men blev skadad och har inte riktigt kommit åter. Det har spelarna trott och slängt en del pengar i toton. Segern kommer nog snart och här är det ett lämpligt motstånd! Senast galopperade man bort sig på upploppet, det hade i alla fall blivit ett bättre resultat en femtepriset som nu står.

V65-4: E3-Consolation för ston och det är ett ganska öppet lopp! 2 Digital Media kommer från Melanders formstall. Senast visslade man till ledningen men släppte ifrån sig den. Det blev inte helt klockrent men luckan kom på upploppet och man sköt till bra som trea. Lite längre upplopp så vinner man. Hela vägen här? 5 B.W.T. High Voltage trodde Ivarsson hårt på i försöket men kusken var inte speciellt vaken utan satt kvar när attackerna kom. Trolig tvåa om man går med tåget… Jorma Kontio upp och nu kan det bli ännu bättre snurr på benen till slut. 4 Mygodwhata Face får inte några smyglopp direkt men håller farten bra. Känns bra för att tävla i loppet för hästarna som inte kvalat in. 12 Soffi Nock vann under elitloppshelgen på en fin tid. Tiderna är väl inte mycket att gå på från den helgen men speeden ska väl räcka till här. Om dom kör för fort kommer man till slut. Senast såg man inte speciellt bra ut men för att resa så här långt borde tränaren ha förhoppningar. Goop upp.

V65-5: E3-Finalen för ston. 2 System Performance är en fin lillasyster till V75-klassklättraren Friction. Gör det mesta rätt förutom plumpen näst senast (galopp) och det får kusken ta på sig tycker jag. I försöket sände man fram till dödens och vann på läckert vis. Riktig fin häst och vinner om man inte får det styggaste loppet. 5 My Golden gillar jag och känslan är att hon går framåt fint med försöket i kroppen. Verkar få slå ur underläge här och får man lite tempo är man intressant på alla spelformen. Har stött på tipsettan förut men då själv fått en tyngre löpning.

V65-6: Roligt långlopp avslutar streckspelet! Hästar på fyra olika volter och så här ska långloppen se ut. 5 Ride Lie Star vill jag ha med som en rysare här. Varit bra gång på gång och kan väl få ett passande smyglopp här med en ledare som drar fältet isär. 12 Covington Ås verkar det vara lite småstrul med eftersom han startar så sporadiskt. Finfin häst som vi borde se på lördagarna. Mycket fin vid mantorpssegern och går tydligen bra utan närtidslopp i kroppen. Räknas! 8 Pacific Joy gillar man och det är en härlig kämpe. Tuffa papper här men till en sådan här tävlingsdag borde det satsats lite extra emot när man är ett halvt hemmaekipage. Jakobsson upp och hästen är många många meter bättre. 1 Causton kommer med tre raka segrar och distansen passar ypperligt. Dom två senaste vinsterna är tagna över tre varv och den senaste med Kontio i sulkyn. Snygg styrning senast när man höjde tempot i tid och inte gav jagande Parkin en ärlig chans att vinna loppet.15 Winning Love klaffade det för i Harper Hanovers Lopp men han gick ju också undan fin på upploppet. Riktigt snyggt och roligt med segergest från tränaren Åke Lindblom som har stall i form. Mer grovjobb att vänta här och det är ett litet uppehåll till den här starten som oroar mig.

 

V65 Förslaget:

V65-1: 4 Pojke Kronos
V65-2: 4 Berlusconi
V65-3: 2 Leonas Kilroy
V65-4: 2,3,4,5,7,12
V65-5: 2,5
V65-6: 1,5,8,12,15

Systemet är på 60r/kr

7 Comments

Add yours
  1. 2
    Henrik Lagerstedt

    Läser igenom och ser en bunt med slavfel angående stavning men hyggliga tips.
    Trots detta mår jag illa inför sista avdelningen, Ride Lie Star/Pacific Joy ger runt 200 000 med V6 och jag har inget inlämnat då jag var på grillfest.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.