V65 Färjestad 27/8


Färjestad kör veckans första V65-omgång. Tänkte skriva hyggliga lopp men det är bättre än så. Fina lopp och några intressanta hästar till start! Det här ska man nog kolla på även för framtida bruk.

 

V65-1: 3 Device är en fin häst som senast blev påkörd som spelidé. Det har dröjt lite väl lång tid innan han kom ut till start här. Oroar en del men förutsättningarna är fina. Han är startsnabb och Färjestad är en spetsbana. Det är medeldistans som inte är optimalt. 7 Global Kitten är bra gång på gång och så även senast när hon var trea på Solvalla i Queen L:s lopp. Motbud om tipsetta är vek på upploppet.

V65-2: 5 French Riviera var ute i ett mycket tufft lopp senast. Det var duktiga treåringar hon stötte på och en femteplats där är fina papper. Slipper grabbarna nu och möter ett gäng ston som man inte behöver darra inför även om dom är äldre. 12 Gilda East gick bra som fyra senast i ett tufft lopp här på Färjestad. Rysare från det här utgångsläget.

V65-3: 6 Maximera kommer från seger på Solvalla och är på väg ät rätt håll. Det är nog också stallkamraten 7 Steely Knight som varit ute i två tuffare gäng på slutet. Det pratas om utrustningsändring till dagens start och Kontio brukar inte köra för sent. 4 Village Surprise kommer med två raka segrar och jag håller nog Peter Cederin som en duktig tränare. Står ju fint inne på pengarna men det är ändå småtufft med bara två lopp i kroppen. 3 Ipod en Viking Kronos-son som man väl bör ta med.

V65-4: 9 Tristan Des Bosc är Quarcio Du Chenes lillebrorsa och det är en häst som det bara kliar i fingrarna när det gäller att gardera. Innerspår på tillägg borde innebära strul, hästen är stark och har en speciell gång. Helt klar sårbar. 3 Uruk Hai kanske är snyggare än han tävlar? Hur som helst är han köpt till Lennartsson och det är inte kosntigt då tvååringen tränar finfint. Vi får se hur denna går, intressant här. 2 Strong Memory har inte gjort speciellt många starter för Stenströmer och borde vara på väg uppåt. Uffes hästar går alltid bra på Färjestad och jag streckar. Några till streckas.

V65-5: Sola i Kallstá. Öppet för kvinnliga körsvenner som är inbjudna. 5 Tofu är garanterat dunderpreppad inför det här loppet. Fin häst som står bra inne i loppet här. Inte gjort bort sig på V75 och Anna Rönning är en duktig tjej i sulkyn som är på väg tillbaka till vinnarcirklar efter äventyr på annan ort. 11 Calvados Yankee har inte vunnit i år ännu men brukar kunna ha en polett kvar till slut. Passar antagligen mycket bra här med alltför heta körsvenner? Rysarbud. 2 Nova Kebell är lite på gång med lopp i kroppen. Fint läge och den här uppgiften borde man siktat på?

V65-6: Radantalet har hittills förbrukats i hög takt och jag är ”tvungen” att spika till slut. 2 Jan Cahoot gör sällan dåliga lopp och är en seg rackare som är svår att hänga av. På slutet har han matchats lite tuffare och klarat det utan problem. Lite härdad och han kommer segerstrida här. 6 Charlie Sisu har visat sig vara en bra häst. 5 Rite On Win likaså som kommer från bra V75-insatser.

V65 Förslaget:

V65-1: 3,7
V65-2: 5 French Riviera
V65-3: 3,4,6,7
V65-4: 2,3,6,10,11,
V65-5: 2,5,11
V65-6: 2 Jan Cahoot

Systemet är på 120r/kr

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.