V65 Färjestad 13/8


Svårspelat på Färjestadstravet denna sensommarkväll. Tror helt klart att det finns möjlighet till stora pengar. Kort analys nedan:

 

V65-1: Goop, Svanstedt och Melander har laddat med flera ekipage… 3 Coktail Axe har visat sig stark men kanske lite för entaktad för detta. Olle Goop upp och han kommer till slut här till ett gladare odds än om Björn kört förstås. 1 Canal Skater är i bra skick. Fick med sig en bra tid från Jägersro och är lite härdad i tuffare gäng

V65-2: Lärlingslopp och det är svåranalyserat. 7 Parodie har varit en lite strulig häst och vi får se om Walmann får känna på det direkt i debuten. Det kanske är rejäla säkerhetsmarginaler och därmed låg vinstchans? Jag vill ha henne med, hon har fart. 1 Paired är en hygglig häst men innerpspåret tror jag blir svårt att hålla upp. Då är det genast lite chansartat. Egentligen vill jag fylla på med dom bättre kuskarna alternativt ta alla hästar men spik måste finnas någonstans.

V65-3: Långlopp av sämre klass. Den enkla lösningen är att spika 2 Nettles som släpps till ledningen här och får väl hållas? Sunt bud även om man inte imponerade i debuten i ny regi. Det ska erkännas att det kliar rejält i garderingspennan. 10 Big River Supreme känns rätt rejäl på något vis. Kanske är hårdast här. 6 Keso har floppat hos Svanstedt men gillar ju lång distans.

V65-4: 7 Bearable vann senast men tappade stilen över upploppet i vanlig ordning. Inte direkt imponerande men visade att han räcker till i vardagstravet. 2 Trisse Balance var trea på Solvalla bakom fina Idi och Vincent Hall. Det kan man tolka som en seger och meriterande. 12 Rosita Yankee håller bra form men spåret blev tufft. Jakobsson är duktig men krävs ju mycket tur över kort distans.

V65-5: Svårspelat stolopp! 9 Thai Goldie har två lopp i kroppen efter ett uppehåll under sommarens varmaste period. Åter nu och det ser bra ut, lite på väg uppåt i klass och Bernes hästar är i gott skick. 10 Alandias Michelle har väl Troels snackat gott om men hästen har inte levt upp till det. Hans stall är lite på väg åt rätt håll och hon är en rysare här. 11 Andoverandout har inte gått bra i år och nu ska vi se vad uppehållet gett. Rätt kvick i benen och strecket passar ihop med mina andra som ska börja bakifrån.

V65-6: 5 Monte Major är en kapabel häst och på Jonas Mobergs sida läser jag att han kändes mycket fin i Norge. Kan vara ett litet ”klartecken”. 6 In Serenity kvalade tråkigt nog inte in till finalen av Stochampionatet efter ett tappert kvaö. Där rök årets mål och vi får se hur man laddat om. Inte några jämngamla ston emot idag men ska väl räknas mycket tidigt ändå. 12 Huckleberry Finn har börjats släppas av från start och då har enklare framgångar kommit. Sämre spår idag men han är väl bättre än någonsin? 11 Naughty La Marc är lite trög av sig och Björn Goop upp ser jag som mycket intressant.

V65 Förslaget:

V65-1: 1,3
V65-2: 7 Parodie
V65-3: 2 Nettles
V65-4: 2,7,12
V65-5: 9,10,11
V65-6: 5,6,11,12

V65-Systemet är på 72r/kr

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.