V65 Eskilstuna 4/9


Sundbyholmstravet arrangerar V65 och det är en omgång i mängden känns det som. Hygglig lopp men det saknas det där lilla extra. Ett fint stolopp körs som DD-1 med några av landets bättre ston till start.

 

V65-1: Svår inledning på streckspelet. Många kort som är relativt osynade eller som står utan direkt form till synes. 9 Latitud körs av Johan Untersteiner som väl är på väg att ta dom där sista kliven som kusk. På Sundbyholm duger man klart bra! 1 The First Time är mycket svårbedömd men har ett fint spår och körs av toppkusk. 5 So Here I Am är lite härdad trots allt. Har väl lite kvar att ge innan man kliver av för avel. Man kan i princip stecka alla.

V65-2: 6 Maximera blir allt bättre och här är man ute efter fina 50 000kr i förstapris. Bra chans till det men något extra har man inte visat sig vara så en gardering kan vara på sin plats. 4 Yaw Damper är en Scarlet Knight-dotter som inte fått vinna ännu. Mycket bra spår och det lutar lite åt ledningen idag? 1 O.P.Q.C. är jag inte såld på namnet till… Hårt betrodd två gånger om från innerspåret bör ju ge honom ett invändigt smyglopp. Garderings bud.

V65-3: 2 Huckleberry Finn kan öppna från start och hemmahästen är i gott skick. Det känns som ett sunt spets och slut bud på hemmaplan. 6 Broadway Starlet har två lopp i kroppen och var nere på 13,0 senast. Övermannen var då Canal Skater som är en hygglig häst. 11 Grandic har två raka segrar på barfotabalans och det börjar väl lukta V75 för den här fina hästen. Tvåa och man står fint inne i klass ett…

V65-4: 2 Made Of Honor Ås var i senaste starten ute under spintermästarhelgen i Halmstad. Duktig där men nu har man varit struken inför detta. Frågetecken så sätt men uppgiften ser helgjuten ut. Spik är den enkla lösningen.

V65-5: 2 Canaka B.F. Var heriosk senast på V75 där hon kämpade storstilat utvändigt om Braås Palema som verkar vara ett av landets bättre ston för dagen… Toppbetyg och den här kan ju öppna från start. Svårt hålla ut alla men minichans. 5 True Advantage är i läskigt bra skick för dagen. Lite upp och ner i prestationerna men på slutet har det bara varit upp. Kuskbyte blir till galopp? 7 Dileva Käll är verkligen härdad under året och det är en tjej man gillar. Får se hur mycket kräm hon har kvar i slutet av säsongen. Ny kusk och laddas mot tät, tuff väg dit om man lyckas.

V65-6: Från springspår i sista avdelningen kör Per Lennartsson till front med 6 Charlie Sisu och sedan blir man inte lätt kan slå sig förbi. Hästen kämpar fint och distansen klarar man nog av. Jag tror det är en spik att avsluta med. 12 Pacific Joy ska inte underskattas. Det är en riktig fighter som är svår att inte ta till sig.

V65 Förslaget:

V65-1: 1,2,4,9,11
V65-2: 1,4,6
V65-3: 2,6,11
V65-4: 2 Made Of Honor Ås
V65-5: 2,5
V65-6: 6 Charlie Sisu

Systemförslaget är på 90r/kr

1 comment

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.