V65 Eskilstuna 24/7


Kvällens bästa tävlingsdag på Sundbyholm. Lite besviken på klassen i loppen men landets fina hästar kanske inte räcker till. Huvudnummret avslutar och det är troligen så att Opiterguim är årets vinnare av Fyraåringstestet.

 

V65-1: Öppet snabblopp. Ingen av dom känns speciellt tuff för dagen. 4 Calamara Donna är ju i hygglig form men vinner inte varje gång direkt. Streckar på och det känns lite tråkigt förstås, knappast ensam om det.

V65-2: 8 Paradise Beach var fin vid segern senast efter smyglopp och lucka på upploppet. Den spiken satt snyggt och hästen behöver inte vara rädd för motståndet här. 11 Without Fear känns lite rolig med Sören Eriksson i vagnen. Hästen har gjort bra lopp på slutet. 1 New Charger visade fart i vintras…

V65-3: Stolopp öppet upp till två miljoner. Känns lika svårt som prologen att hitta någon att singla bland dessa. 4 Mountain Dew gillar jag. Hederssto men jag har inte sett ”comebackloppet” senast i Norge.1 Cruise Speed får väl tredje invändigt och där sitter man kanske över mål också. Man får väl fortsätta strecka några till.

V65-4: 4 Hallelujamoment F. är ett intressant nyförvärv hos Lennartsson. Har inte koll på träningsrappporterna men det här är passande. Några fina ord från Per och detta kanske är en chansspik.

V65-5: 3 Pampas S.I.R. är åter på banan efter ha matchats i tuffa V75-lopp. Björn Goop får säkert snurr på honom direkt. Mitt förstaval.

V65-6: Kvällens höjdpunkt. 9 Opitergium har ett finfint rykte och det är väl så att Prawns spetsar och släpper ledningen till Ludde? 2 Prawns har gått tuffa lopp på slutet och vi får se hur han kommit ur det. 3 Long Night floppade på V75 senast när han pullade bort sina krafter. Här körs han väl till slut, det känns som ett tvillingbud.

 

V65 Förslaget:

V65-1: 2,4,5
V65-2: 1,8,11
V65-3: 1,4,5,6
V65-4: 4,5,7,10,11
V65-5: 3 Pampas S.I.R.
V65-6: 9 Opitergium

Systemet är på 180r/kr

1 comment

Add yours
  1. 1
    Fromabove

    Hallelujamoment F. har inte riktigt infriat förväntningarna än, men kommer troligen att klättra genom klasserna i nuvarande regi. Det är ingen riktig katapultstartare utan mera en Orecchiettityp. Spik!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.