V65 Bollnäs 28/5


Dagen efter… Hoppas ni kommit över Sanitys flopp igår. Ballongen sprack hyggligt… Orecchitti=nästa gång? Dagens tävlingar är inte så tokiga men allt är relativt. Korta tankar nedan då jag åter är utan dator.

V65-1: Ett gäng miljonärer kommer till start men jag ser ingen som är på väg uppåt. 8 Caddie Eagle har ett lopp i kroppen och är inte riktigt synad för året. Kämpigt spår men relativt rejäl för det här loppet. 3 Sergei Hanover är rätt bra och har väl möjligheten att dra fram framåt mot ledningen? Fin häst. 7 Top Disguise är en tioåring som hade ruskig form ganska nyligen. Känns som en luring i ett sånt här löp.

V65-2: Femåringslopp för kallblod. Våran bästa 10 Månprinsen A.M. kommer till start och det är svårt att inte gilla honom. Riktig fighter men den här proppen med att stå tillägg på kullkamrater och en kort distans är inte klockren. Bra chans ändå och jag spikar.

V65-3: Dubbelcupen för kallblodiga ston. 10 Qia Tabac är fartfylld och var jättebra på Solvalla tidigare i år. Jag hade gärna sett en proffskusk på henne idag men får glädjas åt att hon är mindre spelad. 11 Mofaksan är också i den sitsen att vara utan proffskusk. Dunderspelad senast med Jorma i sulkyn men det blev galopp från innerspåret. Nu kör tränaren själv till en mindre chans. 4 Pärlspånt var tvåa senast på V75 bakom Flex. Klart meriterande och man måste räknas här ner bara ston möter upp. 6 Sonett Tabac är det heller ingen stjändriver bakom. Åter efter vila och man är svårbedömd. Rätt bra häst!

V65-4: Öppet tilläggslopp med femton hästar till start. Startvolten känns troligast och roligast. 3 Lucky Face kommer söderifrån till Henrik Svenssons regi. Seger senast och det kan följas upp. Stallet har formen på topp! 1 Alex Wind har staplat ihop tre raka andraplatser. Från ett så här bra läge måste man tro att han segerstrider igen. 4 Young Trouble galopperade senast men idag ska det kunna gå bättre så länge man inte får springspårshästar från tillägg över sig. 2 Doh hänger med så har jag helräckt startvolten.

V65-5: Dagens dubbels första avdelning. 7 Naughty La Marc klaffade det inte för senast. Nu ett lopp i kroppen och ett trevligt springspår. Bra för klassen och svår att slå om front nås. 8 Ajlexes Daylight är en häst för V75. Ett lopp i kroppen nu men känslan är att han kommer köras på chans idag.

V65-6: 8 Sandrngham Hanover är bra och hör hemma på lördagarna. Hör måste Leif satsa järnet från start för att nå ledningen, så kan man vinna loppet. 2 Dance Photo har varit en nästagångare i ett ”halvår”… Presterar aningen ojämnt men är en ständig luring. 4 Quicksilver är bra! Räknas här men i mitt badkar är en tapper trea från dödens. Mer stark än snabb.

Systemförslaget:

V65-1: 3,7,8
V65-2: 10 Månprinsen A.M.
V65-3: 4,6,10,11
V65-4: 1,2,3,4
V65-5: 7 Naughty La Marc
V65-6: 8 Sandrngham Hanover

Förslaget är på 48r/kr

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.