V65 Bollnäs 22/10


Finfina lopp för att vara V65-tävlingar på Bollnäs. Russinet i kakan är tre/fyraåringsloppet Anders Kihlströms minneslopp. 100 000kr till vinnaren och jag gillar som sagt när man mixar unghästkullarna mot varann.

 

V65-1: 1 Stay The Night har nu lopp i kroppen efter ett Frankrike äventyr. Fin häst som kommer få ett vettigt löpningsförlopp härifrån. 3 Real De Rabut satt fast i gulddivisionen senast och det är meriterande för såna här lopp. Bästa hästen och med lång distans finns det inte mycket som talar emot. Det är väl Robert Berghs svaga siffror för året och att hästen inte viner så frekvent numera.

V65-2: Lärlingslopp med femton hästar till start. Svårt svårt! 1 Mr Vox är väl den enkla lösningen på problemet. Två raka segrar före Solvallabesöket senast. Kördes ganska offensivt då utan framgång mot fina hästar. Leder runt om för kometen Oskar J Andersson.

V65-3: Kallblodslopp med fint förstapris men bara nio nötare till start. 2 Trolldin är en fin häst som inte levt upp till den fina starten på karriären. Hygglig fart senast och jagar årets första seger. 5 Järvsö Rune har definitivt farten men saknar löpskallen som dessutom blivit allt sämre. 9 Penning har nu härdats i tuffare gäng. Blixtrar till några gånger om året och i det här sällskapet krävs inte så mycket.

V65-4: Ytterligare ett kallblodslopp och ni som följer hemsidan vet att jag har stående streck på kapabla 13 Ulvsås Zico… Han är en av dom bättre fyraåringarna men här möter han äldre och det steget brukar vara extra svårt att ta för kallbloden? Galopp finns i honom och han vinner inte varje gång. Stona har fördel i loppet och 1 Lissby Donna står såklart väldigt bra inne här!

V65-5: 6 My Ovi är en bra treåring och det ska vara svårt att springa ikapp 20m. Spets och slut? 10 Overtaker By Sib låter det mycket optismistiskt om… Jättefin vid V75-segern näst senast. 8 Bubba Sting trodde jag på som Kriteriefinalist… Nu hamande han inte direkt där utan dom där sista kliven har inte mäktats med. Faller någon pusselbit på plats är det mycket svårt att ta tillägg på honom. 5 Charles Boko har inte bara förstapriset på spel utan också en titel i riks-allsvenskan om jag förstår det hela rätt. Fin häst!

V65-6: 2 Illinois Rose gillar jag. Galopperade bort några klara segrar tidigare i år och är väl lite knepig. Kunnandet är av V75-kaliber. Inte stenklar men det kostar att gardera på i ett för övrigt öppet lopp.

V65 Förslaget:

V65-1: 1,3
V65-2: 1 Mr Vox
V65-3: 2,5,9
V65-4: 13 Ulvsås Zico
V65-5: 5,6,8,10
V65-6: 2 Illinios Rose

Systemet är på 24r/kr

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.