V65 Bollnäs 17/9


Veckan inleds på måndag med normala vardagstävlingar bortsett från Tekno Odin. Det norska kallblodet är på besök när man dukar upp 150 000kr i förstapris. Snabba tankar nedan:

 

V65-1: Dom bättre hästarna har inte vunnit spårlottningen. 11 Noir De Cherie har min beundran man hon har varit sämre på slutet och det är inte givet att hon kommer spurta förbi dessa. Chanssspik trots frågetecken. 12 Electra Sund verkar helt plötsligt vaknat till liv efter ha varit en besvikelse tidigare under fyraåringssäsongen. Fin häst men har precis som tipsettan ett spår att kämpa emot.

V65-2: 14 Bradley var i Tyskland senast men räckte inte hela vägen ram till seger mot tuffa årgångskamrater. Helt annat gäng här när det är ett lärlingslopp på Bollnäs. Berghs hästar blandar och ger lite för dagen och man ska ligga lågt där egentligen. Det kan bli svårt att hinna ikapp 2 Peach Brandy även vid sunda vätskor. Viking Kronos sto på start som visat form.

V65-3: 3 Tekno Odin… Jag spelar kanske tvilling mot 11 Ulvsås Zico som är en av mina favoriter i den svenska kullen.

V65-4: Dubbelcupen och då pratar vi kallblod. 5 Remelda såg dunderfin ut som fastlåst näst senast. Senast fick man i alla fall chansen men Lärkan va för tuff för dagen. 6 Krusen har haft en framgångsrik säsong och kanske tar den goda tävlingslusten slut snart. Aktuell. 7 Trolldin är en fin fux som jag trodde skulle bli bättre än han blitt som äldre. Kanske kan ta något steg till i alla fall. 4 Egon tycker jag är en ständig outsider i såna här lopp.

V65-5: 12 I Wont Dance är ingen personlig favorit men i Norrland måste han räcka mycket bra. Kan avsluta visslande och att han köra bakifrån är inte direkt någon nackdel, även om det såklart hade varit lättast att bluffa hem det här från ledningen. 1 Jasper Lane är en pigg ålderman som jag inte litar på helt. Perfekt läge här och man prövar väl att leda från start till mål. 6 Putte Topline är i bra form och är en trevlig löphäst. 5 Stay The Night har inte vunnit något lopp i år ännu. Jag har dålig koll på hans Frankrike sväng men vet att hästen är bra.

V65-6: 6 Ajlexes Daylight är i toppslag. Kommer med fyra raka segrar och på Solvalla impoerade man. Det är en V75-häst. 11 B.B.S.Mandarino är rätt härdad från V75 och ska kunna haka på dessa hästar bra. Berghs hästar blandar och ger men några kan man plita ner streck för.

V65 Förslaget:

V65-1: 11 Noir De Cherie
V65-2: 2,14
V65-3: 3 Tekno Odin
V65-4: 4,5,6,7
V65-5: 1,6,12
V65-6: 6,11

Systemförslaget är på 48R/kr

 

 

3 Comments

Add yours
  1. 1
    Pelle

    Tack återigen Henke, tog rygg på dig och spikade Noir De Cherie och fick in V6 det blev drygt 7 lakan!

  2. 3
    Pelle

    Jag klagar inte, har satt många lir med hjälp av dig. Det blir en stor grogg om vi någon gång träffas!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.