V65 Bergsåker 9/11


Snabba tankar till Bergsåkers V65:a ikväll.

V65-1: Snabblopp! 6 Staro Cold Carat var mycket positiv senast när han spurtade in starkt som tvåa bakom Thurstworthy Ås. Han överglänste 9 Conrads Epilog som för mig annars hade varit en bra vinnare i ett sånt här löp. 7 D.J.Seabrook är en annan Bergh häst men som gått i amatörträning… Fint resultat där även om man inte räckte till senast i guld.

V65-2: Kallblodslopp med svaga 20 000kr till vinnaren. Jag har inte stenkoll på just den här klassens kallblod. 2 Lill Pär har lite kunnande och äter åter från ett uppehåll. Säker tillsnyggad till den här starten. 10 Tomba Martin är i bra slag! Några vinster innan han näst senast var fyra i ett tufft lopp. Galopp senast och formen är väl lite maskerad.

V65-3: 7 Lipstick Jungle står tillägg trots det frestande numret sju. Härdad i tuffa gäng men segrarna har ju inte kommit så tätt i alla fall. Hon galopperade bort en V75-seger mitt på upploppet näst senast. Inte det tuffaste loppet men lördagar är inte så lätt. 10 Sugarchock har ett lopp i kroppen efter lite längre vila. Härdad mot tuffare kamrater.

V65-4: Kallblodslopp och dom här nötarna känner vi igen. Dom startar ofta och det skiljer inte mycket mellan dom förutom form och löpningsförlopp. 1 Trons Pila är duktig och andraplatsen senast var nog inte så dum. Vinnaren där Mofaksan är i bevisat gott skick. Streck också för 5 Guli Järven som har lopp i kroppen efter lång vila. Femåringen har inte haft någon bra säsong och får försöka hämta upp det i elfte timmen. 11 Lome Felix har haft det tufft i år… Gillar hästen som är snabb en bit med rätt resa.

V65-5: 2 My Love Star är en fin fuxa som har en del i sig. En klar vinnare näst senast om hon stått på benen om jag minns rätt. 11 Windess har varit riktigt fin vid segrarna men också blandat i prestationerna. Bra tränare i Lars Wikström. 8 Sharp Concorde är en fin häst men likväl startar han från bricka åtta.

V65-6: Försök till Diamantstoet avslutar. 8 Andoverandout var positiv i debuten för Per Linderoth och här är andra starten. Räcker till! Vann loppet senast gjorde en för dagen otrolig Digital Darling.

 

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.