V65 Bergsåker 7/9


Fredag och kvällstrav på Bergsåker. Hygglig underhållning i vanlig ordning så här dagen före V75. Ett par fina hästar men annars är klassen inte speciellt bra på norrlands huvudbana. Spelmässigt är det svårt. Jag har gjort en snabb analys men utan ett fungerande lopparkiv som senaste veckorna.

 

V65-1: 4 Ladies Man var trea på V75 senast bakom Saston och Mr Picolit. Det är verkligen skillnad på motståndet han ställs emot idag. Men nu slår man inte ur underläge. 2 Manhattan D.K. är knappast gynnad av dagens längre distans. Känns mer som en startsnabb sprinter som för närvarande har en usel resultatrad. 8 Mafioso har prövat på monté på slutet och lyckats en gång. Åter nu bakom sulky och man är vettig trots läget.

V65-2: Svårt och mina snabba val är dessa. 5 William Way har två raka andraplatser varav den näst senast var bakom Manstone’s Classic. Då räknar vi det som en seger och snart kommer årets första ritktiga seger. Tomas Pettersson vann på V86 i onsdag och är väl lite i flytet… 7 Outrunner står ständigt i låga odds och har antagligen en inneboende kapacitet. Vann senast när man tävlade barfota enligt programmet. 6 Tricoloren går br gång på gång och närmar sig en seger. 11 Houdini Ås var bra i somras vid någon start men floppat på slutet och nu kör en kusk som är okänd för mig.

V65-3: Lärlingslopp och jag prövar med att spika. 4 Check In Blågul körs av vakne Nicklas Westerholm och här sänder man till ledningen direkt. Det är rätt bra hästar emot men hon är duktig själv. Kan glida undan från ledningen trots att det är lite långt mellan starterna. 3 Pay Attention visade bra kunnande hos Hulman man bankboken blev inte särskilt fylld. Nu är hon hos Walmann och har gjort tre starter. Lärlingslopp idag är stor skillnad mot senast då man var trea i stoderbykval. 10 Jasmine Frecia var också trea i stoderbykval senast och har matchats i ganska tuffa lopp på slutet.

V65-4: Dubbelcupen för kallblod. 13 hästar utspridda på två volter, kort distans. 1 Mana Grabben är åter efter längre uppehåll. Tioåringens dagsskick är svårt att sia om. Står bra inne i loppet på pengar och kunnande i ljusa dagar. 4 Krusen är en käck häst som tjänat snabba pengar i år. Alltid br och en häst man har med på garderade bongar. 9 Frakast har varit bra vid tidigare Sverigebesök. Här blev ju inte startspåret vad man önskade kan jag tänka mig. Jag spelar ogärna kallblodsston i dom här högre klasserna men 5 Remelda såg klart bra ut i rygg på ledaren senast som fastlåst.

V65-5: 3 Love Force är väl hästen i loppet. Från ett sånt här fint läge blir man svår att rubba. 5 Abano Suit skrällde några gånger i södra Sverige och det är en seg häst som inte är lätt att springa ifrån. Skrällbud. 11 Notre Crown är ständigt en duktig spurtare som inte hinner fram. Likadant idag troligen.

V65-6: Diamantstoet avslutar med ett försök. Svåra lopp som alltid och man ska egentligen strecka ett helt gäng men det gör ju alla, urtrist. 2 Still On Broadway är lite intressant, åter efter långt uppehåll senast och gick bra. Nu lopp i kroppen och vi får se vartåt det barkar med karriären. 1 Mellby Venus är stark värre. Hon är dock sårbar på speed och det har straffat sig flera gånger i år då hon varit moralisk vinnaren men inte segrat. Innerspåret känns problematiskt men Walmann/Untersteiner har form för dagen. Då kan helt plötsligt att lösa sig, bra nog att vinna är hon.

V65 Förslaget:

V65-1: 2,4,8
V65-2: 5,6,7,11
V65-3: 4 Check In Blågul
V65-4: 1,4,5,9
V65-5: 3,5,11
V65-6: 1,2

Systemförslaget är på 288r/kr

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.