V65 JACKPOT Axevalla 28/8


Det har blivit dags för Axevalla att ha kvällens V65-omgång, ikväll är det dessutom Jackpot eftersom de största favoriterna höll i derbykvalen. Kvällens omgång ser lurig ut på förhand och vi ska göra ett försök att bena ut denna kluriga omgång.

Avd 1: Gör som de flesta andra och tar tre streck i inledningen. 1 Quality Control med Åke Svanstedt, 4 Macho Gossip och 6 Mountain Dew som jag tycker är intressantast i detta loppet och till 31% tycker jag det är riktigt intressant!

Avd 2: En eller alla känns det som! Vi går kort och spikar 3 Örbäckens Cruella som satt fast senast med vad kusken trodde kunde vara vinstkrafter. Hördes på då körande Erik Adielsson innan den starten att han gillade denna hästen och här tycker jag hon ska räcka riktigt långt.

Avd 3: Är ett fint 5-åringslopp där 7 Growup skall ha en vettig chans i det lilla fältet. Väljer dock att gardera med 3 For Life, 4 Fore Candy, 5 M.T Fortune Winner, 6 L.O.L.

Avd 4: Lärlingslopp och Sto-Lopp vilket det brukar kunna bli skräll. 13 Flowstarter G. med Anders Svanstedt ikväll. Hästen har sett mycket fin ut på slutet och skall räknas med bra chans här! Väljer dock att gardera loppet med 2 Jollie Southwind, 6 Allison Rich, 11 Tennis och 15 Good As Princess.

Avd 5: 9 Prey Frontline var ett stallskrik här på Axevalla under trippeltravshelgen. Hästen vann då med Kenneth Haugstad i sulkyn. Får ikväll Johan Untersteiner i sulkyn och det känns intressant. Det långa upploppet kommer gynna honom och jag tror han flyger lågt över upploppet! Spik!

Avd 6: Min första häst blir 8 Art On Line. Spåret är sämsta tänkbara men denna hästen är såpass bra att jag tror Mikko Aho sänder fram hyfsat tidigt och blir det inte en alltför jobbig inledning har hästen helt klart kapacitet att vinna här! Garderar med 1 Geting Sånna som fått läget och varit bra det sista. Tar även med Åke Svanstedt 3 Sparkling Laday.

Systemförslag

Avd 1: 1,4,6
Avd 2: 3 Örbäckens Cruella
Avd 3: 3,4,5,6,7
Avd 4: 2,6,11,13,15
Avd 5: 9 Prey Frontline
Avd 6: 1,3,8

225 rader/kronor

LYCKA TILL!

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.