V65 Axevalla 20 November


V65an besöker Axevallatravet och Noras Bean´s hemmabana! Noras Bean, Limpos favorit vann Nationernas Pris i Söndags, vi lyfter på hatten och gratulerar! Snyggt matchad och ca 1,2 miljoner in på kontot. Här kommer lite idéer om kvällens V65a.

Avd 1: Vi går ut hårt och spikar 2 Keystone Toffee som ser ut att ha en lämplig uppgift framför sig. Har gått bra på slutet och senast hade hon möjligtvis speedat till vinst med tillräcklig plats, det här tror jag är en ”nästa gångare” och ikväll är det dags!

Avd 2: 1 Dean Meathloaf är en segervan häst och har även provat på V75. Kan ha fått hårdheten och från spets kan det räcka långt. 2 Thrillseeker är rapp från början och från detta läget, kan det räcka långt, var vass i våras och verkar tillbaka på allvar nu efter lopp i kroppen. 11 Pricken är mitt drag, långt upplopp och ett lopp i draget kommer bli bra! Håll i er när han kommer längst ut!!

Avd 3: 6 Democrat ser ut att bli favorit! Och här tycker jag spelarkåren gör rätt! Härdats i betydligt tuffare gäng än detta och som det känns på förhand sitter Björn Goop i ledningen hyfsat tidigt. Får sedan bestämma tempot och då finns det inte många som rår på Democrat i spurten.

Avd 4: 10 Stigaxelsixten får min röst i detta loppet, helt klart den kapablaste travaren i detta fältet! Tyvärr ojämn men lever han upp till sitt kunnande rundar han det här gänget. 12 Keso är snabb när han väl fått upp farten, kan räcka långt! 3 Delphis Dream och 4 Wirano Chip kan också vara segerkandidater om de inte lägger för mycket kraft i början av loppet.

Avd 5: Tror 1 Prince De Mai håller ut sina konkurrenter och skall sedan slås, hästen har gjort bra lopp på slutet och är nog på väg att blomma ut. 10 Öjja Scoop har inlett karriären bra och trots bakspår skall hon räknas! Tar även med 7 Timo Sisu, 8 French Rhode

Avd 6: Diamantstoet försök 2.12 Photo Princess skall räknas som favorit, felade senast med fin placering på lut! Förstanicken går ändå till 7 Örbäckens Cruella som jag tror sitter i ledningen tidigt och därifrån tror jag inte hon är lätt att rå på. 14 Miss Shape skall med på kupongen trots tillägg och kommer få gå bakifrån. Tar med 9 Hyacint och 13 Roxa Sisu.

Systemförslag

Avd 1: 2 Keystone Toffee
Avd 2: 1,2,11
Avd 3: 6 Democrat
Avd 4: 3,4,10,12
Avd 5: 1,7,8,10
Avd 6: 7,9,12,13,14

240 rader/Lycka Till!

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.