V65 Axevalla 20 Juli


Då är det dags att sparka igång den första av dagarna tre på Axevallatravet! 37 lopp ska avverkas och 8 miljoner ska fördelas bland hästägarna. V65-omgången ikväll håller hög klass och jag ska här med en liten sammanfattning ge min syn på omgången.

Avd 1:  Jag kommer göra som de allra flesta och spika 6 Namale Kronos. Hästen har gjort det mesta rätt hittills och jag tror Jansson sitter tidigt i ledningen och därifrån ska han  bli riktigt svårslagen!

Avd 2: Tipsnicken går till 5 Allaballakaitoz som har vart ute mot tuffa gäng det mesta senaste tiden. Får en bra resa härifrån och skall räknas tidigt. 10 Knifetown Lady är inte alls tokig och med ett lopp i ryggar blir inte jag förvånad om hon spurtar ner de flesta här! En jättesusare kan 8 Renate Bowl vara som denna gången får Johnny Takter i sulkyn!

Avd 3: Här chansar jag att spika 7 Politiken! Felade i sista sväng senast efter invändig resa så det loppet är bara att glömma. Ett litet fält och hästen kommer få en bra resa, när det sedan är det dags för det långa upploppet tror jag ingen står emot Politiken!

Avd 4: Detta loppet tycker jag ser omöjligt ut och strecka så många man har råd blir mitt råd här! Glöm inte bort 1 Bodrum Boko med skicklige Johan Untersteiner i sulkyn. Även 2 Swema tycker jag man ska strecka!

Avd 5: Är ett hyggligt stayerlopp där jag kommer låsa loppet på två hästar! 14 Covington Ås kanske bara vinner detta loppet men jag kommer även ta med 13 Tion Medon Sisu.

Avd 6: Fine 3 Donttellmewhattodo har lottats till ett bra läge, enligt stallet är hästen känslig vid fuktigt väder vilket det är idag. Klarar han det tror jag detta är bästa hästen i loppet. 9 Attorney Hanover har mött hårdare hästar än de han möter här och skall räknas. 6 Cao Dai om det klaffar med löpningsscenariot. 1 Vici Lane laddas mot derbyt och stallet håller hästen högt! Räknas givetvis!

Systemförslag

Avd 1: 6 Namale Kronos

Avd 2: 5,8,10

Avd 3: 7 Politiken

Avd 4: Alla

Avd 5: 13,14

Avd 6: 1,3,6,9

336 Rader

Lycka Till!

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.