V65 Årjäng 22/6


Midsommarafton och då körs det trav på Årjäng. Jag har ingen stenkoll på hur rotad den här tävlingsdagen är, minnet från just den här fredagen på året brukar vara så sådär.

 

V65-1: 6 Increase Broline kommer rån ett formstall. Jenny Erikssons hästar är i mycket bra slag för dagen. Den här var favoritspelad senast men det räckte inte till den gången, det blev för kämpigt att ta något från andra ytter när ledaren fått bestämma. Sprngspår här och man borde pröva att köra så länge lampan lyser. 9 Roc Bourbon kämpade väl i dödens senast som jämnspelad med ledande Macho Gossip. Duktig men lämnad över upploppet men vinnaren hör hemma på V75. Det känns som man är bäst på tilläggsvolten här och eftersom dom på start är så få lär man komma vettigt på det.

V65-2: 5 Slutspurten gick undan i ledningen senast på Åby. Här har man hittat ett lopp man står lämpligt till i. Räknas på nytt. 6 Brizma Star är åter i Sverige efter ett gäng starter på norsk mark. Visat rätt bra kunnande och fårn springspår är det aktuellt för en seger här, står finfin inne i loppet. 3 Gidde står på den trevliga startvolten och lång distans klarar han av. Gick en bit till slut senast och är skrällbudet.

V65-3: 9 Global On Fire öppnade som en finlandsfärja senast och trots ett fint startspår så satt man sista invändigt. Det klaffade aldrig i loppet men hon gick bra över upploppet. Bakspår idag bör inte vara något stort handikapp och hon är intressant. 3 Unefemmeamoureuse är stall Goops häst i rikstravet det här året. Inlett relativt lovande för den där cirkusen. Jag har inte tagit henne till mig ännu, vi får se hur hon ser ut i den här comebacken efter vila.

V65-4: 2 Zara Hegero vore ju riktigt intressant med en segervan kusk bakom sig. Istället sitter tränaren upp själv och vi får höga odds gång på gång med få framgångar. Hon är rätt bra och ska streckas. 4 Atlas M.O. Blev i dagarna utsedd till månadens kallblod i travronden. Det brukar inte innebära fortsatta framgångar.

V65-5: 4 Up To Date har tidigare varit bra på svensk mark och kommer med ett gott rykte från sin fina programrad. 11 Orchidea S.L.M. Är en finfin häst som glänst på slutet. VI har ännu inte sett botten i henne och då är man ju aktuell för seger här. 3 Tofu har galopperat två gånger om och formen är lite svårbedömd annars har hon ju räckt till på V75 vilket säger en del. 1 Vikens Pine vann guldstoet förra året vid den här tiden och den pengastinna triumfen gör att hon står rätt tufft inne i loppen. Bra läge och är en smygskräll här.

V65-6: 5 I Love Stacys Mom var bra förra året hos Rune Sörensen men nu är det något annat namn som tränar hästen. Det känns väl som att hästen bör hålla tidigare klass redan nu trots att detta är en mini årsdebut. 6 Lava Broline är bättre än vad bankboken säger. Poletten ramlar liksom inte ner och han är en ständig outsider.

 

V65 Förslaget:

V65-1: 6 Increase Broline
V65-2: 3,5,6
V65-3: 9 Global On Fire
V65-4: 1,2,3,4,5,6
V65-5: 1,3,4,11
V65-6: 1,6

 

Systemförslaget är på 120r/kr

2 Comments

Add yours
  1. 1
    Molly

    Vilken häst menar du i V65-6? Namn och nummer stämmer inte. I love Stacys mom har nr4 men det står 5 i analysen och 1 i spelförslaget?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.