V65 Åby 6/9


1) 5 Burning Line Gral var riktigt bra i både försök och final senast på Mantorp. var med om en stentuff öppning i finalen men höll ändå farten riktigt bra till slut. Borde ha bra chans att komma till spets här och då dessutom Anders utvecklats mycket som kusk på sistone och kör med ett klart ökat självförtroende så är det mycket som talar för vinst. Allra helst då de värsta motståndarna har sämre spår. Inleder med en spik.

2) Ett treåringslopp som jag tycker är oerhört svårlöst. Väljer att strecka de nio främsta hästarna och hoppas att det räcker. På läget tippar jag 1 Skylar Hydrup som borde vara med långt fram hela vägen. 2 Alice Tilia har gjort några fina lopp under sommaren och möjligen är motståndet en aning enklare här?

3) Har ofta varit tveksam till 2 Angel Of Postman men tycker han såg bättre än någonsin senast och skulle han göra en liknande prestation här är han ensam på plan. Hoppas och tror att han fixar det och ritar ner mitt andra singelstreck.

4) Tycker det är intressant med denna spårtrappa där hästar ur lite olika klasser ofta kan drabba samman. Chansar att spika den mest orutinerade här i form av 2 Travel M.S. Gjorde en fin insats i debuten och följde upp det med ytterligare en godkänd prestation. Borde från detta fina läge vara med långt fram hela vägen och att stallet har form såg vi ju senast i lördags.

5) Även här är det svårlöst och streckar nio hästar även i denna avdelning. Tipset på läget och form till 1 Bazir Dimanche som spurtade vasst senast och kan välja upplägg själv här. Stallkamraten 10 Västerbo Prestige är en kanon i grunden men haft svårt att hålla ihop. Om på topp mycket svårslagen.

6) Streckar en del även i avslutningen och tipset här till 2 Avanti L.M. som hade jättefin form i våras men varit från ett tag nu. Läget är dock tilltalande och Falsig brukar inte starta om inte hästarna har form. 5 Wink Spot står lite hårt inne men har utvecklats mycket under sommaren. 4 Orange Avenue är nog det tidiga spetsbudet och där trivs han ypperligt och försvarar sig mycket länge. 11 Rite On Win blir nog favorit på visad form men kan få långt fram här och tycker han känns lite sårbar denna gång. 12 Zlatan Liss är hyperkapabel men fungerar väldigt sällan. Om en bra dag kan han vända ut och in på detta fält. 6 Bulldozer och 8 Pilagårdens Luxor är två spurtstarka formkort.

 

Systemet

1) 5 Burning Line Gral
2) 1-9
3) 2 Angel Of Postman
4) 2 Travel M.S.
5) 1,2,3,7,8,9,10,11,12
6) 2,4,5,6,8,11,12

567 rader

1 comment

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.