V64 Utmaningen!


Inför tredje deltävlingen är ställningen:

Hockeyligan i topp med 11/12rätt. Vinnarskallar ligger en två längder bakom med 9/12rätt. Avslutar fältet gör Fernlund med 8/12rätt.

Kvällens system har följande spikar:

Swept To Victory spikas av båda Hockeyligan och vi på vinnarskallar.

Galopplystne Nahar är ligans andra spik.

Fernlund spelar med bara en spik på Montgomery Gel denna omgången. Den är stallkompis med B.W.L. Power som vi på vinnarskallar förordar! Vinnarskallars spik finns inte med på konkurrenternas bongar… Här tar vi ikapp!

Kvällens omgång hoppas jag är befriad från låga utdelningar som det varit många veckor i rad på onsdagarna!

Mina personliga tankar:

V64-1: Swept To Victory går väl inte alls bra i spets? Svagt motstånd idag dock.

V64-2: B.W.L. Power kommer från Nurmos stall som gått dåligt en tid men ikväll vänder det. 11% är mycket intressant i ett öppet lopp.

V64-3: Adielsson tror på Dashing Tooma och den leder loppet runt om?

V64-4: Min stora idé Nobel Fairway är struken. Hockey Stable gillade Nahar mycket och det var en sur förlust. Ny hos Lennartsson och det är garantigalopp ikväll?! Mille Degato svek som spelidé senast men Kari spänner bågen och åker till Solvalla. Det är bra fart och leder från start till mål?

V64-5: Jag gillar verkligen Tintomara Hornline och Nybrink snackade om barfota runt om på lunchen… Den har gått mycket bra med den balansen! Turbina var bra på Åby men jag klasser sämre än Tintomara i vanliga fall.

V64-6: Får Åke runt Minos Vang förlorar han inte detta… Vinnaren borde stå på tilläggsvolten. Veijo envisas med att anmäla Upper M. tufft. Det är en kioskvältare till 1%.

/Mycket stora förväntningar på att ta ikapp i utmaningen ikväll. Mongomery Gel och Nahar är inte några bra spikar. Dom tar jag bort! SCHAS!

2 Comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.