V64 Solvalla 17/6


Fina söndagstävlingar på Solvalla!

V64-1: Finfint stolopp! 12 Noir De Cherie har topporm för dagen men fått mager utdelning. Det har inte riktigt stämt till och det är tuffa papper idag från bakspår. Jag vill ändå börja med att strecka henne, hon kommer spurta bra till slut. 3 True Advantage satt fast med krafterna kvar senast bakom Mellby Sambuca. Tilltalande och hästen är i bra slag. Lite knepig emellanåt och en galopp skulle inte förvåna mig. Det skulle i och för sig inte en dödens vinst raklång heller göra. 5 Alexis Boko kanske är ute på lite djupt vatten här, vi får se! Spurtade bra näst senast och nu senast blev det galopp. Kanske kan få loppet här. 7 Love You More kanske är bäst i gänget men hon är inte på topp för närvarande. Blandar bra och dåliga prestationer och är ett streck om man streckar på.

V64-2: Mycket öppet lopp där många hästar inte har formen bevisad. 10 Electra Sund har floppat så här långt i år och det blir inget stochampionat? Lite på gång kanske, satt fast med lite krafter kvar senast och mopsat upp sig? 3 Ekets Patrik är åter efter floppar. Bra läge och Lennartssons stall är på väg uppåt i form. 7 Race Pilot är i bra slag men känns inte som någon vinnare i loppet. Måste väl ändå räknas tidigt men jag säger i nästa andetag att han måste garderas. Bra spurt senast på Bollnäs som trea. 2 Kouros Broline galopperade senast när han fick luckan, såg ut att ha lite kvar och är väl en outsider i dagens lopp från det här läget. Sju starter i år och inte på plats ännu… 1 Brio har läget och är i hyggligt slag. Spurtade godkänt på solvalla senast och prövar Olsson i spets idag? 12 Joker Stursk är hårt nerspelad gång på gång och det är för att han är riktigt bra. Nu fungerar man inte för närvarande. Även om han skulle gå iväg så är det svårt att vinna från spår tolv, inget spelvärde.

V64-3: 9 Streetwise galopperade bort sig från start senast men upphämtningen var klart bra. Det är en fin häst det här som har att brås på, mamman är en stjärna i aveln. Jag läser barfota runt om på Timo Nurmos hemsida och väljer satt singelstrecka. Ger det lite effekt så känns det riktigt bra!

V64-4: Stolopp med femton hästar till start.3 Örbäckens Cruella var bra senast på Mantorp och det är man när skorna är kvar i stallet. Hoppas på barfota igen och det känns som man är ett tidigt spetsbud. Kommer man dit är man klart intressant här. 12 Miss Beniss kördes tidigt till ledningen på V75 senast och körde friskt mot hästen på dubbla tillägg. Den fällde man rejält men åkte dit mot en smygkörd inställt. Bra i nederlaget och står fint inne i det här loppet, tur man fick bakspår annars hade det varit svårt att spekulera i förlust. 4 Rydens Holly får Kihlström i jollen och det är spänannde. Hästen är rätt bra men här är moståndet också rätt tufft. Borde vara rätt förberedd det åker bort en etta ur poängraden här.

V64-5: Fyraåringsserien… Det här loppet är fint men det gäller att komma rätt på det. Jag känner att jag hamnat lite fel på Kash Cantab på slutet. 6 Disco A.E. är nog loppets bästa häst och känslan är att man vinner från dödens om bara Melander tar sig dit. Då känns det som om 1 Kash Cantab ska kasta in handuken, det lär han inte göra om man får bestämma och vara kaxig. Bakom dessa finns det flera fina hästar som inte ska nonchaleras.

V64-6: 9 Kimono Pearl är min häst i loppet. Jättefin dam som är ett namn för stochampionatet senare. Det borde väl vara kval dit i loppet efter det här, kanske innebär att man kör med huvudet lite mer än vanligt. Vinner om det klaffar med tempo. 5 Trans Atlantic har tveksam form för dagen… Det har annars inte Melander stall och denna kan ju vara tilltrimmad redan idag. Given. 2 U.Bergs Otto har inte glänst på slutet men jag håller honom som en fin häst som gillar längre distans. Dunderspår här och ett streck. 6 Playboy C.H. Är en fin häst som klarar av dagens distans utan problem. Två fina lopp i rad och vi får se vad urblåsaren i sverigeloppet gjort honom till dagens start. 4 Enter Flamboyant har jag inte tagit till mitt hjärta ännu trots att han vunnit på svensk mark ett par gånger. Senast glänste man i ledningen och dit ser man ut att komma igen. 10 Naughty La Marc är inte så tokig och har nu lopp i kroppen. Lång distans känns rätt och här kan man smyga med och ta det man får till slut.

 

V64 Förslaget:

V64-1: 3,5,12
V64-2: 1,2,3,7,10
V64-3: 9 Streetwise
V64-4: 3,4,12
V64-5: 6 Disco A.E.
V64-6: 2,4,5,6,9,10

Systemet är på 270r/kr

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.