V64 Östersund 5/8


Vad är Hambletonian gentemot kallblodsderbyt på Östersund? Idag är dom nordsvenska hästarna i fokus och tre lopp finns inom streckspelet. Tunga favoriter och fina hästar till start, det ser inte ut att vara miljonläge direkt… Tekno Odin ska idag skramla ihop till sin tredje miljon, inget tyder på att han misslyckas.

V64-1: 40 000kr till vinnaren och bara åtta hästar till start, det finns tränare som gnäller på dåliga prispengar… Loppet blev klent och vinnaren bör vara 1 B.B.S.Mandarino. Fint maskerade form och härdat i tuffa lopp. Runt om.

V64-2: Dubbelcupen! 1 Cali Maks är ett fint kallblod och normalt vinner han väl från lednigen här. Uppgiften ser helt enkelt strålande bra ut. Han är lite osäker och det är inte så dåliga hästar på tillägg. Jag lyxgarderar… 11 Krusen är käck och bra. Tråkigt läge men det är en härlig häst. Kladdar på med norska gäster…

V64-3: Derbystoet och Öystein Tjomsland sitter bakom vinnaren även i tjejernas avdelning. 2 Brude Jenta vann kvalet på imponerande vis och känns mycket trolig som vinnare här.

V64-4: Fyraåringslopp och femton hästar till start. Svårighetsgraden ökar…. 7 Greenstar flyttade fint på benen senast när han var tvåa. Från Henrik Svenssons formstall… 11 Houdini Ås kan också spurta vasst och han bör vara med på bongen. 10 Posiedon C.LO. Kommer fråm Lövgren i skåne. Har ett lopp i kroppen och såna här hästar brukar kunna räcka till någon seger uppåt i landet. Några till fyller jag på med.

V64-5: Kallblodsderbyt. 2 Tekno Odin är överlägsen och har efter loppet tre intjänade miljoner på kontot.

V64-6: 3 No Way Laday var till förstapriset ute i ett lite tuffare lopp senast och då körde man i dödens. Här kanske det blir ledningen i mer ljummen konkurrens? 5 Flouradour ska tydligen gå barfota runt om, den balansen var hon bra på för tre starter sedan. 10 Clipping Fargo är i bra slag och Torbjörn Jansson har fint flyt i kuskandet för dagen. 4 All Of Me har ett fint spår och bra insatser bakom sig.

V64 Förslaget:

V64-1: 1 B.B.S.Mandarino
V64-2: 1,2,3,5,11
V64-3: 2 Brude Jente
V64-4: 5,7,10,11,12,13
V64-5: 2 Tekno Odin
V64-6: 3,4,5,10

Systemförslaget är på 120r/kr

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.