V64 Örebro 30/1


1) 3 Bath Launcher spetsade, släppte och avslutade sedan bra senast i Gulddivisionen. Läget här innebär med största sannolikhet tidigt spets och även om jag ofta är lite tveksam till honom så känns det denna gång som det mesta talar för en klassiskt spets och slut.

2) 9 Mcclain drog i tufft tempo senast och segrade enkelt. Gör han om den prestationen lär han bli svårslagen även nu. Men längre distans nu gynnar knappast och dubblar med 6 Look Out som gynnas om det blir tempo, vinner iofs sällan men har riktigt bra form nu och uppgiften nu kan nog ses som enklare än den senast.

3) Omgångens svåraste lopp och här saknar jag idéer överhuvudtaget. Heltäcker och hoppas på en skräll. Ska i alla fall försöka bjuda på en förstatippad och det får bli 2 Sweet Soul Cake om eventuellt spets.

4) 7 So Cute Indika är hyfsat snabb första biten med voltstart och skulle Anders pricka rätt här och spetschansen god. Visade god form senast och om spets så borde det vara goda chanser att hålla undan. Får agera chansspik.

5) 1 Roosevelt Zet tror stallet att spetsar från detta läge och det lutar nog åt att han körs där också i såfall. Får tipset på det men dubblar med 3 Stil som är en vass spurtare i ljusa stunder. Inte glänst på sistone men borde få en fin resa här tycker han passar bäst på den aktuella distansen.

6) 5 Smirre Creek sitter nog tidigt i ledningen här och där trivs han bra, får tipset på det. 10 M.T.Fortune Winner har tävlat bra i mycket tuffare sällskap, körs nog offensivt och givetvis skall han räknas tidigt. 12 Holy Smoke vinner de flesta lopp på hemmaplan och med Jorma i sulkyn, bägge faktorerna denna gång. 7 Riccione gillar distansen och Kajsa är skicklig på att servera smygresor, läge för sådan nu. 9 Big River Supreme har klart bra form. 13 Luisiana Tab får Dahlborg i sulkyn och det var visat sig lyfta flera hästar på sistone. 11 Beretta Avanti är snabb men kanske tappat för mycket efter skadeuppehåll? Får ett streck på vad han kan i grunden i alla fall.

 

Systemet

1) 3 Bath Launcher
2) 6,9
3) Alla
4) 7 So Cute Indika
5) 1,3
6) 5,7,9,10,11,12,13

1 comment

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.