V64 Gävle 2/12


Mycket favoriter i dagarna två på Bergsåker… Tyvärr har jag inte hittat så många av kantbollarna den här söndagen. Håll till godo med korta tankar om loppen:

V64-1: Kallblodslopp för fyraåringar med bra förstapris med få deltagare. 2 Juni Kongen är rask från start och sitter väl tidigt i ledningen. Därifårn ska han slås. 4 Ulvsås Zico är i ljusa stunder en av dom allra bästa fyraåringarna. Har lite galopp i sig men jag vill inte spela utan honom på kupongen.

V64-2: Treåringslopp för ston. Det har gåt bra när jag trott på Westholms hästar under veckan. Navigator Sib i onsdags och det där kallblodet i fredags. Här kör Oskar J 9 Love Leg som är på gång. Hästen var fin vid segern näst senast och följde upp med en fin andraplats senast bakom duktiga J.C.Memory.

V64-3: 3 Nelle Käck var senast ute mot dom bästa fyraåringarna och tävlade om en halv miljon! Punkari vann V75 igår och har här chansen att följa upp. Bakom är det vidöppet!

V64-4: Kallblodslopp där ston har fördel och får stå på startfållan, det är ett gångbart handikapp i dessa lopp. 4 Disa kommer från raka segrar och har då slagit några av konkurrenterna. 7 Myllarquattro är inte så dum men det är inte så ofta jag sett Roger Borg vinna travlopp. 3 Rutan står på start och får Torbjörn Jansson i vagnen. Han är en duktig kallblodskusk.

V64-5: 5 Jasper Lane är visslande snabb från start. Idag kanske det inte går att köra barfota och den egenskapen försämras. Annars är det helt rätt förutsättningar med kort distans på Gävle. 3 Reven d’Amour hängde på Zlatan Blou duktigt senast och den hästen utmande Maharajah i veckan. Bra kapacitet på Larssons häst men långt ifrån pålitlig.

V64-6: Försökslopp i diamantstoet. 7 Elenor Rigby var duktig trea i en V75-final senast bakom King Tilly och By Air. Springspår och det är väl lite chans på ledningen runt om. 13 Photo Princess är riktigt bra. Långväga gäst som är ute i angeläget ärende. Kanonbra i varje start och går duktigt till slut i loppen. Tränaren kör själv och han har vunnit ynka fem lopp dom sista två åren! 1 Zandra C. Är dutkig och har nu fått smygläget.

V64 Förslaget:

V64-1: 2,4
V64-2: 9 Love Leg
V64-3: 3 Nelle Käck
V64-4: 3,4,7
V64-5: 3,5
V64-6: 1,7,13

Systemförslaget är på 36r/kr

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.