V64 Dannero 19/8


Dannero har en av sina bättre tävlingsdagar. Kriteriet och kriteriestoet för kallblod. Jag har svårt att tro på någon skräll där utan hästar som tävlade bra i försöket är helt enkelt för bra. Ska jag ta ställning blir det för Eldjenta och B.W.Modde. Spelmässigt är det ingen höjdare på förhand. Ser ut att bli medioker utdelning och V6 rekommenderas starkt!

 

V64-1: 7 Kadett C.D. gick inte ut i jubileumspokalen utan hittade istället den här upgiften. 40 000kr till vinnaren och det kan inte se bättre ut. Ringrost emot… 6 Prince Elliot har härdats i tuffare gäng ett tag och är främsta motbudet.

V64-2: Kriteriestoet. Bara två försök hit och vinnarna av dom loppen känns hetast för mig. 2 Eldjenta verkar fartfylld i dessa sammanhang. Spetsade från spår 12 i försöket och vann ganska enkelt. Hon kommer vara med i främre träffen och blir såklart farlig. 1 Spikra ledde sitt försökslopp runt om och jag har stor respekt för norrmän och höga förstapris i kallblodslopp. 3 Mia Mollyn var duktig efter galopp i försöket och kanske är det lättare att gå felfritt med ordinarie körsven. 9 Sjö Lyra tränas av Öystein Tjomsland och i den stallform hästarna befinner sig måste man väl strecka…

V64-3: Stolopp och det är inte självklart vem som vinner. 9 One Way Street var tvåa bakom fina norrlandshästen Center Min senast. Springspår på tillägg känns ju inte så tokigt. Från det andra springspåret så startar 10 Montana Vox som senast gick duktigt utan att riktigt få riktigt fritt spurtutrymme. Un Sacco Di Soldi vann och det är en hygglig häst. 6 Xandra Liss har ingen vass resultatrad men har lite kunnande. Har också matchats i lopp med ganska fina förstapris, det är det på meny idag igen. 5 Lönshults Ingrid har nött på bra på slutet men är väl ingen riktig vinnartyp. Henrik Svenssons stallform viker jag dock ner mig för.

V64-4: Dubbelcupen för kallblod. 1 Remelda gick mycket bra senast efter galopp. Krafter kvar och nu står man fördelaktigt handikappad för att man är ett sto. Mycket intressant! 11 Mel Odin är på väg tillbaka efter skada. Senast var man mycket bra i mina ögon. Fick ge sig mot Snygg men kämpade hela vägen till mål, det lovade mer! Tufft stå dubbla tillägg på kort distans. 7 Rote Jon kan vara värd att strecka. Han är ojämn och är som allra bäst med ett lopp på lång väntan.

V64-5: Svårlöst lopp och jag rekommenderar fler streck än vad jag har råd med. 6 Diamond Of Ace sändes fram i dödens senast på V75 men orkade inte hela vägen. Klart beskedligare gäng emot och med en vilsammare resa är man nog kaxigare till slut. 8 Happy Bruises spurtade starkt bakom Juliano Rags senast och det är en fin jämngammal krabat. Sto mot grabbar här igen och det är ett kämpigt utgångsläge. 2 Greenstar är lite på gång. Skyldig att vinna senast och det styrde han upp. Från ett fint läge och men formstall i ryggen är man aktuell. 12 Mr Vox får givetvis kämpa från det här utgångsläget, det biten har han skött bra på slutet som tur är. Kör dom andra för fort kanske han kan komma till.

V64-6: Kriteriet för kallblod. Det känns som vinnaren korades lite i försöket. Det var nämligen så att 2 B.W.Modde var ute i det tuffaste försöket och vann utan problem. Då är det svårt att gå emot honom i finalen.

 

V64 Förslaget:

V64-1: 7 Kadett C.D.
V64-2: 1,2,3,9
V64-3: 5,6,9,10
V64-4: 1,7,11
V64-5: 2,6,8,12
V64-6: 2 B.W.Modde 

Systemet är på 192r/kr. V6 ett måste med färglösa spikar.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.