V64 Charlottenlund 10/6


Danmaks största tävlingsdag. Det är roligt att titta på men att spela till nja det lockar inte riktigt att grotta ner sig i detta. Korta tankar om loppen följer.

V64-1: Lopp öppet för alla med ett lite blygsamt förstapris. 2 Noriana Rosso var tvåa i Norge senast bakom fina hästar. Finns inte något att vara rädd för här. 9 Armando Kievitshof vann inte spårlottningen direkt. Bra senast på Solvalla och är en vass sprinter på fortsatt uppgång. 7 Politiken fick gå ner i tid senast och kan växa med loppet. Det här borde det ha laddats lite inför!

V64-2: Öppet lopp och jag kan väl säga att dom svenska hästarna med bra spår håller bra klass. 4 Pike River är rejäl och kommer från bra seger liksom 3 Real Showman. Den sistnämnde vann obegripligt senast trots att man satt långt bak i fältet i början av upploppet.

V64-3: 4 V.C. Chocoholic har två andraplatser på nordisk mark och närmar sig segern… Senast var bara en bländande Panne De Moteur för svår. Idag är det lite ljumnare och i sulkyn sitter Björn Goop! Det kan väl kompensera den lite längre distansen… 2 Pling Plong gick mycket vassa 13,1 senast på Solvalla i Sverigeloppet. Hästen trivs dessutom den här helgen där han vann förra året.

V64-4: 4 Nok’en Fräkkert är bra det har vi sett vid flera tillfällen. Från ett bra spår är Mastery-sonen med i slutstriden. 5 Alki Flevo kastade man loss med under elitloppshelgen, då på sista bortre men soppen var slut på upploppet och man blev upphunnen. Chans till revnasch här, speed fanns det i alla fall.

V64-5: Copenhagen Cup. 4 Brioni var bra i både försök och final av elitloppet senast. Med en vettig löpning hade han tagit en stor del av priskakan i finalen även i år. Håller han i formen känns han som en trolig vinnare. 6 Rapide Lebel trodde jag skulle vinna elitloppet men hästen är inte i harmoni. Gick ändå bra lopp på Solvalla och ett halvvarv längre är enbart positivt.

V64-6: 3 Aida Boko står verkligen fint inne i den sista avdelningen. Mycket bra på Bjerke och här är det främst en landsman emot. 7 Your Love Lois imponerade under elitloppshelgen och var rask från start då. Kommer kanske bli en för tuff inledning. 9 Elaine är i ruggigt slag och smyger med bakom. Försöker fullborda sitt staket men spelvärde finns inte alls.

 

 

 

V64 Förslaget:

V64-1: 2,7,9
V64-2: 3,4
V64-3: 4 V.C.Chocoholic
V64-4: 4,5
V64-5: 4,6
V64-6: 3,7,9

Systemförslaget är på 72r/kr

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.