V64 Bollnäs 29/7


Kvar på Öland och snabba tips från den egna databanken.

V64-1: Fyraåringslopp. 1 Go Green Pellini gillade jag som tvååring men sedan dess har han varit en besvikelse… Snabb i benen och köra väl hela vägen i ledningen här. Leder in på upploppet om han håller upp spets. 2 David Sisu har klarat sig bättre än jag trott under året och höjt sig ett snäpp. Sprinterdistans och spåret är plus plus varianter.

V64-2: Treåringslopp. Jag är inte så bekant med dessa yngre förmågor utan tvingas blint strecka på. 12 Fantom Håleryd är åter efter uppehåll och stallet har höga tankar om honom. Nu kastrerad och man är intressant trots ett risigt läge. 9 Danilo Pionter vann senast på Solvalla och borde fortfarande vara på väg uppåt efter få starter hos Lennartsson. 6 Sweetseventeen skrällvann senast på ett rejält vis. Räcker respekten verkligen till ett vilsammare lopp här? 

V64-3: Svårspelat… 3 Lucky Face kommer från Henrik Svenssons alltmer framgångsrika stall. Fint spår och har nu lopp i kroppen efter uppehåll. Skorna ryker väl och han är aktuell här.  7 Alex Wind har visat sig vara en hygglig häst men han blir nog inte så härdad av loppen på Visby och Mariehamn… 9 Run For Carlos spurtade starkt ute i spåren senast till seger. Jag har svårt att sätta in honom här men tränaren är skicklig.

V64-4: Kallblodslopp och jag har inte dom där fräcka idéerna som ni läsare är vana vid. 6 Ullholma kanske kan vara en oddsare. Springspår och Åke Sundberg kanske kan hålla henne vid liv till mål? Det har hänt någon gång förut i alla fall. 4 Frk Juventus vann senast och bakom henne över mål satt 5 Jenny Best som kan få revansch här…

V64-5: Kallblodslopp för klassen under dom bästa… 3 Mel Odin är ett mycket fint kallblod som vi inte fått se så mycket av hittills i år. Ett lopp i kroppen och ett fint spår här.  7 B.W.Gulliver kommer från en fin V75-seger och ska ju räknas på nytt. 6 Bongsbofax debuterar för Henrik Svensson och det är lite intressant i alla fall. Lite löpglädje kan han kanske skaffat sig, tioåringen. 2 Penning är inte så tokig och kanske är uppåt nu efter en B-lopps seger…

V64-6: Kortlopp med fina hästar på tillägg. 3 Prayer Ås pratar svante gott om på sin hemsida och man hoppas på tidig ledning. Lyckas det är vinstchansen god. Jag går på honom här. 14 Donttellmewhattodo tillhör dom bättre fyraåringar men den här uppgiften kan vara svettig!

V64-1: 1,2
V64-2: 9,12
V64-3: 3,7,9
V64-4: 4,5,6
V64-5: 2,3,6,7
V64-6: 3 Prayer Ås

V64-Systemet är på  144r/kr

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.