V64 Åby 6/2


1) 2 Henke Diablo trivs med kort distans och kan öppna bra, läge här för spets i första läget men fungerar lika bra i ryggar och kommer det en bra häst ligger det för släpp och smygare, vass en kort bit då och kvällens första utgångshäst. 10 Candor Hall är loppets bästa häst men läget kan innebära vissa trafikproblem, räknas tidigt om det fungerar. 5 Echauffour öppnar snabbt ibland och skulle han kunna bli släppt till spets så leder han nog länge här. Har tidigare varit inne på Dahlborgeffekten och 3 Red Chili Leaf kan en hel del i grund och botten.

2) Håkan B Johansson är överkvalificerad för amatörloppen rent skicklighetsmässigt. När han dessutom får chansen bakom loppets troligtvis bästa häst från ett perfekt läge är spiken given för min del. Möjligen kan man tvekan på långt uppehåll men tror på bra förberett.

3) Känslan är att 4 Rybo Fiona spetsar här och formen är bra så det innebär att Peter nog kan välja taktik lite utifrån vilka motståndare som kommer tidigt. Får tipset på att hon känns som den som kan vinna med flest loppscenarion. 5 La Contessa har gjort en start hos Flemming, vassare nu? 3 Börtas Lady trodde jag på senast i V75. Kom bort då, Dahlborg och hemmaplan nu. 2 Min Finish har både form och ett riktigt bra läge.

4) Fortsätter på den inslagna vägen med Dahlborg. 4 Mr Opal är högkapabel och gör en intressant start här, gillar distansen. 13 Paolo America har hävdat sig mot betydligt bättre hästar men lite osäker på formen. 1 Speedy Boom Bay har gått bra till höga odds på sistone, perfekt läge här. 12 Power Victory avslutade småvasst i skymundan senast.

5) 6 Gigolo D.T. känns klart kapabel men har inte visat allt ännu. Dags nu i ett klart beskedligt gäng, här kör nog Jocke till ledningen tidigt och därifrån borde det vara segerdags. Spik.

6) 1 Brigadon är mycket kvick ut och lär spetsa om Stefan vill. Dock finns det goda chanser att han släpper till en bra rygg för att speeda till slut. Ekipaget vann senast de kamperade ihop och får agera dagens andra utgång. 5 Broslätts Rapide tror jag får ta över spetsen och han är bra i den positionen. 7 Hanna Banker är nog loppets bästa häst men läget är svårt och distansen knappast något plus i alla fall. 10 Pretty Trio känns intressant med Uhrberg.

 

Avd 1) U: 2 Ö: 1,3,4,5,6,9,10,12

Avd 2) 2 Quality Lavec

Avd 3) 1,2,3,4,5,9,12

Avd 4) 1,2,4,5,12,13

Avd 5) 6 Gigolo D.T.

Avd 6) U: 1 Ö:3,5,7,9,10,11,12

672 rader

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.