V64 Åby 16/1


1) 2 Sigurd Speed  avslutade sylvasst senast efter sen lucka. Mycket snabb från start och det känns som läge för rygg ledaren här. Får agera chansspik i omgången på senaste insatsen och ett troligen perfekt lopp.

2) 10 Get On Up har visat kapacitet som duger bra i ett sammanhang som detta. 2 Lonely Laday spetsvann senast och läge för ledning igen, räknas tidigt. 7 Slim är bra när hon fungerar.

3) 1 Village Surprise var det skrik på senast på V75 från ett uselt läge. Klart ok insats då utan att vara segeraktuell. Andra förutsättningar nu. Har iofs inte visat någon riktig startsnabbhet men jag tror det skall lösa sig väl ändå härifrån. Får bli spik nummer två i omgången.

4) 7 Riff Kronos är en av de mest kapabla fyraåringar som finns inom landets gränser (mest kapabel?) och sett till det så står han givetvis billigt inne här. Tycker dock att intrycket senast lämnade en hel del övrigt att önska trots seger. Möjligt att han är bättre nu men garderar ändå denna gång då han lär bli stor favorit. 10 Terence De Chambe är kapabel och gillar långa lopp, Flemming har tidigare uträttat underverk med klart sämre hästar än honom. 6 Red Hot Snapper har fin form och kanske kan köra sig till spets tidigt här, räcker långt då. 11 West Wing flög fram till slut senast och trivs över distansen. 1 Belimo var bra näst senast och borde få en spårsnål resa här. Sparat senast. 9 Race Cowboyland är jämn och säker och har inget emot den långa distansen.

5) 2 Runaway Gardenia återkom efter vila senast och var riktigt vass då. Tipsetta på den insatsen. 3 Super Curious är snabb men också humörbetonad. Skulle hon bruka sig för fullt kan det mycket väl räcka till seger.

6) 8 Alamo Boko såg ut som en klassklättrare en sväng i höstas och återkommer nu efter paus. Given förstahäst men garderas. 3 Elit Håleryd har fin form och är härdad i V75, dessutom ett bra läge här. 2 Online D’Amour var riktigt fin senast och avgjorde lekande lätt till slut. Om samma fina form igen så är han att räkna med. 11 Good Speed var det riktigt skrik på senast efter en fin insats innan. Blev brutalt bortkörd då. Ny kusk denna gång! 5 Kipling Face är bäst i spets och det är absolut ingen omöjlighet att han kan köra sig dit efter en bit även denna gång. I såfall leder han länge.

 

Systemet

1) 2 Sigurd Speed
2) Alla
3) 1 Village Surprise
4) 1,6,7,9,10,11
5) 2,3
6) 2,3,5,8,11

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.