V5 Solvalla 14/10


Ända till man tittade ut genom fönstret kändes det som att den här söndagen kunde vara utan trav. Galopp på V64 och sedan en ljummen V5:s på Solvalla. Jag styr på det sistnämnda trots att det ser ut att bli mycket Nurmos och Melander, dom har några segeraktuella till start… Kommer man rätt på deras hästar rullar pengarna in på kontot den här tävlingsdagen.

 

V5-1: 7 Salsa Knight vann äntligen första starten för Nurmos senast. Det var lätt från ledningen och jag har fått känslan av att hästen är ganska bra. Vi har inte fått se det ännu men en indikation när han varit nertryckt i toton. Vingelläge men förstahäst. 2 Digital Beautiful kan ju vara klart intressant om det är skolöst. Nu på morgonen har jag ingen fakta om Solvallas banunderlags beskaffenhet.

V5-2: Treåringslopp för ston. 3 Chichina Boko är blådig så det räcker till. Spelarna har gått hårt på henne hittills i karriären men fått dåligt betalt tillbaka. Senast vann hon och kanske lossnar det nu framöver. 11 Quadrille har gjort allt rätt hittills i karriären som dock bara infattat två starter. Det är en bit kvar att gå på vägen. Fin häst men det är ju inte så bara att gå runt ett helt fält. 9 Cameron Boko fick gå ett tufft lopp på Solvalla senast. Ledde klart in på upploppet men räddades av mållinjen på stumma ben. Med ett annat upplägg kanske hon kan rå på konkurrenterna. 2 Purple Dream utmanade Cameron Boko allvarligt till slut senast. Fint smygläge här.

V5-3: 4 Red Lion gick barfota senast och var riktigt bra som trea bakom Chichina Boko. Nu står man start och är intressant. 2 Nightofpassion Zaz var med i samma löp som tipsettan. Hon var före i mål efter en resa i rygg på den spetsvinnande stallkamraten. 6 Charmed galopperade på barfotabalans senast. Vet inte varför men intressant om man ger det en chans till.

V5-4: 7 Miss Golightly kommer från raka segrar och möter inte några värstingar när hon ska pröva Solvalla för första gången. Nurmoshäst från springspår, det kanske blir en stabil spetsseger. 14 Pecadillo stånkar på bra och är ett av garderingsbuden här. Vikings Kronos- märren var duktig senast under Kriteriehelgen och har här en vass skrällkusk bakom sig i Calle kråka. 15 Rosamundi var ute mot Salsa Knight senast och att spurten inte bet så bra då är inget att säga om. Bra före det och jag har spelat dit någon Lars Hagert träning förut. 13 Moviestar har inte presterat på banan i år. Snart vill nog Stig H se lite på tävlingsbanan av den här fint stammade tjejen.

V5-5: 6 Handler är bra för klassen. Felfri får övriga kämpa hårt. Loppet känns som en eller alla!

Systemförslag V5:

V5-1: 7 Salsa Knight
V5-2: 2,3,9,11
V5-3: 2,4,6
V5-4: 7,13,14,15
V5-5: 6 Handler

Förslaget är på 48r/kr

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.