V5 Romme 4/11


Travsporten är illa ute när spelet går sämre. Hur man då fortfarande kan ha V64 på en galoppbana är inte så lätt att förstå. Nåja… Mina spelpengar går då inte dit. Nedan har jag kortare tankar till Rommes V5:a

V5-1: 6 Lischla Dunder står ju inför en ganska intressant uppgift här. Jag har sett henne varit duktig i några starter och nu på slutet har man härdats lite i V75. Springspår på startvolten känns bra! 9 Oki On Line är åter efter lite uppehåll. Mycket rejäl tidigt i somras vid ett par segrar. Känns som man ska räcka bra söndagar på Romme. 5 Liz Tilly är åter efter lång vila… Borde behöva något lopp i kroppen.13 Mylady är tillbaka på banan efter ett gäng galoppmisslyckanden. Startat på V75 i år och inte gjort bort sig.

V5-2: Kallblodslopp och jag kan väl egentligen bara tipsa om en häst i loppet. 8 Tjasse som är fartfylld men mycket osäker. Torbjörn Jansson bakom är mycket intressant. Jag har jagat hästen under året och det har inte varit någon plushistoria.

V5-3: Lärlingslopp och det är inte proffslärlingarna till start. Svårt! 11 Across The Borders har kanske bästa kusken. Oskar Kylin-Blom är vass och hästen har inte gjort bort sig i tidigare starter. 2 Young Van Hall sitter Maxime Marais upp bakom. Duktig skötare hos Lennartsson och ma får köra en av stallets hästar. Dom räcker bra i lärlingslopp! 9 Mighty Bråten var fin vid segern senast och kusken lär köra för seger idag igen.

V5-4: Inte ett så högklassigt lopp. Jag har mindre bra kännedom om de startande hästarna. Jag kan inte förespråka någon direkt och avstår hellre.

V5-5: 8 Mellby Vagabond är härdad i tuffa sällskap och borde vinna när han tävlar i såna här lopp. Debut för Lennartsson. 6 Monique Vox kan spurta hyggligt men är ju ingen vinnare. 2 Marjons Kiss är fartfylld men någon toppform har man inte.

Systemförslag V5:

V5-1: 6 Lischla Dunder
V5-2: 8 Tjasse
V5-3: 2,9,11
V5-4: Alla 15 hästarna
V5-5: 8 Mellby Vagabond

Systemet är på 45r/kr

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.