V5 Mantorp 12/8


Ivarsson pratar om något galoppderby idag och det har jag inte nappat på trots 3miljoner i V64-jackpot. Spelvärde för dom som kan galopp! Istället kan man slötitta lite på Mantorps V5-tävlingar. Några större tränare gästar men hästar som normalt sett räcker långt. Det troliga är att dom åker hem med segrar och utdelningen blir mager på fem rätt.

V5-1: 11 Figaro Sånna är en häst som inte gör bort sig på V75. Så han är givetvis intressant en söndag på Mantorpstravet. Såg fin ut senast på Axevalla men är det barfotabalans en så här tävlingsdag? 5 Peter’s Lucky Day är en hygglig sprinter men är lite ojämn i prestationerna samt behöver ha ett vilsamt lopp. Även här är ju frågan om man kör barfota idag? 10 Mellby Trader har inte imponerat på mig men Goops hästar ska räcka en sån här dag. Stallformen är tveksam.

V5-2: 5 Officer Kronos är åter på tävlingsbanan efter lång vila och har hittat en mycket lämplig uppgift. Det är ett fyraåringslopp utan klass. Den här hästen var hygglig i höstas och ska streckas. Stenströmers två hästar med toppkuskar bakom låter det posivit om från stallet. 11 Romeo On Track och 6 Wirano Chip.

V5-3: 9 Mellby Viking är en av dagens bästa hästar till start. Spik. 5 Another Casanova kan vara tvåa bakom honom. Tråkig på Axevalla senast men kan bättre.

V5-4: Goops debutvinnare 4 Queen’s Delight vill man nog ha streck för i ett sånt här lopp. Det gäller även Veijo Heiskanens 6 Alfa Giacomo som har en gedigen syskonsskara med hästar som vunnit några lopp. 14 Photo Starlight är det toppform på och stallet säger att andraplatsen rök vid galoppen senast. Lär spurta vasst igen.

V5-5: 9 Bowie Boko tog skalpen på Perfect Toll i Sverigeloppet på en mycket bra till. Gott om pengar in på kontot och vi ska se hur han bär dessa. Bra senast på V75 och här står han perfekt inne! 10 Lukas Hall är V75-härdad och jag gillar när Oscar Nilsson kör Fredrik Perssons hästar.

Systemförslag V5:

V5-1: 5,10
V5-2: 5,6,11
V5-3: 9 Mellby Viking
V5-4: 4,6,14
V5-5: 9 Bowie Boko

Systemförslaget är på 18r/kr

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.