V5 Halmstad 15/7


Slår helt om och väljer att skriva korta tankar till Halmstads V5:a istället för Mantorps alltför sena starttid denna söndag.

V5-1: 6 Scofield är bra när han fungerar. 10 Que Linda är en fin märr som alltid spurtar bra om hon får rätt lopp. Idag känns det som hon har ryggar att gå i från kön, passande propp.

V5-2: 7 Zizou Limburgia är svanstedt-tränad och de räcker långt i amatörloppen. Är lite skakis på stallformen där som inte är över medel i alla fall. 9 Oleander har att brås på som avkomma till Stochampionatsvinnaren Volita Du Ling. Första starten för duktig Savin.

V5-3: Lurigt lopp! 7 Liljas Juliano matchades i V75 förra året innan ett långt uppehåll satte stopp. Åter nu och statusen är svår att ta på. 9 Chris Eagle är också åter efter uppehåll och Puro har vältränat det vet vi. 10 Tärnan har varit ute i tuffa gäng på Åby, det här är inte så lätt heller dock. 8 Harpos Dirty Harry har nu lopp i kroppen efter uppehåll men startspåret är svettigt.

V5-4: 1 Mr Bolt är inte så tokig och är definitivt bättre än vad raden tyder! Sedan streckar jag halva fältet utan att känna mig trygg.

V5-5: 6 Hotnight Crash gillar jag och han är i form! Bra bakom finfina hästar på Jägersro senast och här slipper han ett vasst motstånd. Christoffer Eriksson har vunnit med honom förut och man är nog underskattade av spelarna idag. Brorsan Deuxieme Picsous vann nyligen gotlandslöpningen.

Systemförslag V5:

V5-1: 6,10
V5-2: 7,9
V5-3: 5,7,8,9,10
V5-4: 1,3,4,6,10,12
V5-5: 6 Hotnight Crash

Systemet är på 120r/kr

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.