V5 Axevalla 18/5


Det är dags för eftermiddagstrav på Axevalla. Omgången håller inte jättehög klass sportsligt men ser intressant ut spelmässigt! Axevallas Rixhäst Yes I Will startar i V5-2 och där vet jag att tränaren är uppåt. I V5-epilogen får vi se Catrin Fajerssons fine Renevatio som får Björn Goop i sulkyn, det känns intressant!


Avd 1: Ett lopp där bara amatörtränade hästar får deltaga, dock får proffskuskar deltaga. 2 Cherry Zon med Björn Goop ser ut att bli favorit på förhand. Mötte Svanstedts Love N´Hate senast och ska givetvis räknas i ett lopp som detta med rätt resa. 4 Zacha tror jag kommer sitta i ledningen tidigt och ska även hon med på kupongen. 10 Darla East vann på open stretch 28/2 och satt senast fast, kul drag i ett öppet lopp! 7 O´Nicko D´hilly, 8 Ali Baba och 1 Trisse Balance plockar vi också med!
 
 
Avd 2: Axevallas Rix-häst 2 Yes I Will kommer här till en intressant start! Bosse Hellkvist är nöjd med senaste jobbet och gillar denna hästen så den ska givetvis räknas. 5 Your Highness håller Stenströmer högt! Enligt uppgifter joggade hon 16,5 i ett banjobb och skall räknas i ett lopp som detta. Hon räcker långt här men är tyvärr lite osäker. 9 Global On Fire med gamle Axevallatränaren Jonas Moberg kommer på besök. Har varit struken sen senaste starten men skall passas i ett lopp som detta
 
 
Avd 3: Är ett öppet lopp! 1 Wirano Chip kommer bli favorit. Hästen är hyfsad och vann i enkel omgivning senast och skall med på kupongen. 4 Deanna Dunn har ett bra läge och gick en bra tid senast den plockar vi med! 3 Raz Mackenzie är en ståtlig rackare och det är en häst jag tror kommer komma undan för undan. Vågar inte lämna den utanför kupongen. 2 Oakshoots Highland plockar vi med. 6 Fill Force är ganska stark och ska räknas trots årsdebut.
 
 
Avd 4: 7 Fia Stone är inte alls så tokig! Står lämpligt till här och den vågar inte jag lämna utanför kupongen. 8 G.R Emira gick bra senast och har ett bra spår här. Sitter där snart! 14 Vikens Primadora var senast ute i ett test till Sto-Championatet där In Serenity vann. Spåret är inte optimalt men ska räknas här! 2 Photo Starlight är en halshäst, kommer få en bra resa härifrån. 13 H.P Winner har varit ute i betydligt hårdare gäng än detta. Passas här!
 
 
Avd 5: Catrin Fajersson gör resan från Kalmar hit till Axevalla med kapable 11 Renevatio. Jag tror inte hon är här för att kolla Sommarlands öppettider. Björn Goop upp i sulkyn känns högaktuellt och jag tror han kommer få bra snurr denna häst. Spik!
 
 
Systemförslag

Avd 1: 1,2,4,7,8,10
Avd 2: 2,5,9
Avd 3: 1,2,3,4,6
Avd 4: 2,7,8,13,14
Avd 5: 11 Renevatio

450 Rader

Lycka Till!!

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.