V4 Halmstad 9/9


ATG går mot ett sämre år än vad man har kalkylerat. Såna här söndagar borde inte få finnas till när det är kris-tider. Galopp på V64 är ospelbart, hur många spelare i Sverige lastar in på galopp medvetet? Tror det är rätt mycket gratis omsättning av Harry Boy spelarna som stöttar upp oavsett lopp som körs. Korta tankar om V4 på Halmstad:

 

V4-1: 3 Sputnik har gjort tre bra insatser i karriären och har en fin framtid som det ser ut. Fina Dream Duo var för svår senast men den hästen hade joggat hem det här loppet, fin utveckling på den fronten för närvarande… Den här har vilat inför detta och det kan vara en anledning till gardering.

V4-2: 10 Orcas Bac är en fin häst men här kanske distansen är lite för kort. Om det blir rejäl körning kommer man han till slut. 1 Pea Life är i toppslag för dagen. Senast vann hon över fina märrar med miljoner på kontot. Innerspårsfavoriter har jag ju allergi emot. 7 Mr Q.L. är ganska jämn men har lite svårt att räcka hela vägen i nuvarande klass. Kan slå till snart och det gäller stallkamraten 5 Xray Hornline också. 6 Colin McKenzie kan en del i ljusa stunder, har skrällt rejäl förut!

V4-3: 5 Åtting Hornline är och nosar på V75-klass emellanåt och då är man naturligtvis farlig här. Oscar Nilsson är vass i sulkyn och vi får se hur offensiv man är här. Åter efter lite vila… 7 Freude D.E. kommer inte från ett formstall, Lövgrens hästar är inte på topp för dagen. Den här är åter efter långt uppehåll och är mycket bra för klassen. Ändå svårbedömd idag. 9 Ypperlige Liss har ingen lysande rad men är bättre än så. 3 Photocall F.H. Brukar ha en pollett kvar till slut, bra läge och han räcker nog till bättre på hösten som alla hästar…

V4-4: 2 Pica är lite intressant på start. Står bra inne i loppet och har inte varit dålig trots att hon inte tagit den första segern. Sedan slänger jag med en tilläggshäst också… 13 Dernier Viking är stark! Travet flyter inte helt hundra och hon är sårbar narturligtvis. Lite pengar i förhållande till kunnande. Chatarina Denberger har fått bättre snurr på stallet och har redan slagit förra årets siffror med råge.

V4-Systemet:

V4-1: 3 Sputnik
V4-2: 1,5,6,7,10
V4-3: 3,5,7,9
V4-4: 2 Pica

Systemet är på 20r/40kr

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.