V4 Axevalla 17/8


Som när man vaknar upp efter en riktigt kul och het utekväll, är det åter dags att trava igång på Axevalla igen! Ett lunchtrav inleder efter det fantastiska trippeltravet där Åke Svanstedt tog sin 6000e seger i ett av de mest anrika lopp som finns, StoChampionatet med Drillbit Ås. (Svante Båth). Omgången känns inte så het men kommer garanterat ge bra betalt för den som lyckas pricka 4 rätt och vi ska givetvis göra ett försök att kamma hem lite pengar efter semestern! Häng på!

Avd 1: Vi går ut hårt och spikar i första avdelningen. Tror att en långklivad dam kommer ta hem detta loppet, den jag tänker på är 4 Chattanoga Ås. Hon kan få svar inledningsvis men jag tror att hon är såpass stark att hon klarar detta sällskap utan en alltför tuff resa.

Avd 2: Ett uttagningslopp till Andreas Bergfeldts Minne. Ett svårlöst lopp där jag kommer att ta många hästar. Första tipset går till 10 Bodrum Boko med Fredrik Claesson i sulkyn. Hästen kan avsluta rejält och med det långa upploppet kan det bli trötta ben för de där fram till slut. Glöm inte bort 4 Adam Kievitshof.

Avd 3: Jag låser loppet på två hästar. 1 Cashmere och Stefan Söderkvist som haft en del otur i loppen det senaste, och med lite klaff denna gängen är jag inte främmande för att hon är långt framme här. 6 Pearl Follo kan det fattas lite i formmässigt vilket man ska ha i beaktning. Jag tror dock att hästen är såpass bra kapacitetsmässigt att hon duger mycket bra i detta sällskap.

Avd 4: Tipset går till 3 Little Bo Peet som var fin som tvåa senast. Det kan bli ledning här och då tror jag inte hon kommer att va lätt att slå! Skrällvarningar på 6 Selma Will, 13 Queen S.S, 14 Soda.

Systemförslag

Avd 1: 4 Chattanoga Ås
Avd 2:
1,2,3,4,9,10,11,12
Avd 3:
1,6
Avd 4:
2,3,4,6,13,14

96 rader/192:-

Lycka Till!!

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.