Utmaningen….


Det har spekulerats en tid. Nu är det alltså helt klart å på onsdag startar den. Vi på Vinnarskallar.se utmanar Hockeyligan och Patrik Fernlund på aftonbladet i en duell. Flest rätt på v64a max 500 rader i tio veckor är det som gäller. Prestige är det som gäller vem är bäst på att tippa??. Ja frågorna är många, kommer bli en bra tävling gäller ej att hamna sist. Detta snack drog igång redan under Olympiaresan i bussen. Å vi på Vinnarskallar.se har sett fram emot detta sedan dess. Nu laddar vi för fullt å det kommer bli hård i mål. Jag ger favorittipset till Fernlund, men han ska nog vara lite nervös för vi är i form å då går ingen säker.

Igår var det Umeå som bjöd upp till dans. Min lus igår måste ha vart sjuk??.jag pratar naturligt vis om Jelly Frontline. Sådär dålig får man inte vara ? men ja biter ihop å kommer igen. Efter två dåliga vinnare så måste ja få nys om en bättre. Vi får se vad ja kan hitta på lördag. När v75an avgörs på min andra ”hemmabana”. Det som stack ut igår var i den första v75 avdelningen, såg ni Calamara Donna?  herregud så hon gick . Om Maharajah gick 1.10 sista tusen måste Calamara gått 1.07?  för fort gick de, Maharajah behöver nog en två lopp till i tuffare tempo för att vara helt i form. Han har mer att bevisa för mig än va han visa igår.

Nu siktar ja mot lördagens äventyr i Örebro kan bli hur bra om helst.

Signerat/Limpo

2 Comments

Add yours
 1. 1
  Pecka

  Jelly Frontline levde verkligen upp till ”lus” igår eftersom det väl var det du utnämnde henne till då? *ler*
  Calamara Donnas avslutningen var svettig, nu borde Hultman känna att det inte skall bli Elitloppet för Maharajah i år. Han behöver fler lopp mot äldre eliten i högt tempo innan. Inga sprinterlopp denna säsong är mitt tips, i alla fall om han skall sikta på det uttalade målet i Paris i vinter.

 2. 2
  Limpo

  Helt klart gjorde lus själ för namnet igår. Men som sagt ja kommer igen har hittat nåra kandidater på lördag redan ;)… Som ser kanska så lätt ut. Calamara var sjukt bra igår. Maharajah behöver nog en två starter till för att va i fin form. Men målet för honom är pda enligt vissa i stallet ja pratat med.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.