Usla Örebrotravet!


Maharajah är tillbaka på tävlingsbanan och insatsen från dödens har vi sett honom göra förut. Han är mycket bra när han är i ordning men motståndet Yanantin Boko är väl överskattad trots att han nyligen vann Guld från dödens.

Vi har pratat om det förut men Viking Kronos lämnar mycket bra unghästar men uppåt i åldrarna känns det klenare. Yeild Boko kastade också in från ledningen samma dag. Maharajah kan dock vara ett undantag som äldre, precis som Hultmans Trition Sund redan bevisat att han är.

När vi ändå är inne på härstammning och liknande är det bara och applådera för Håkan Persson och hans Uppfödarblogg. Det uppskattas verkligen att han går till ”attack” mot Trav365 och deras journalistik. Den här gången om auktionsdyringar som har floppat. Thomas Nilsson har tillkallats som expert och det är fruktansvärt dåliga svar han ger angående hästars härstammning och liknande. Håkan däremot är säker! Där kan man läsa lite intressanta saker om vartannat även om han är mesig på att lämna ut klara uppgifter om ”känsligare” äffärer/ämnen.

På lördag har Örebrotravet en stor tävlingsdag. Jag är inte frälst av banans agerande under mina besök i år. Publikvänligheten är noll för min del!

 När vi var på plats en sommarkväll en torsdag hade dom vakter som sprang mellan bänkarna för att hitta olovligt intagna ölburkar. Dom hänvisade till ett öltält som det enda stället man fick förtära på. Lär er av Halmstad, öppna upp hela publikområdet som alkoholområde i såna fall.

Där lägger vi ner spritsnacket, det sköter Limpo bättre i drinken imorgon! Han har pratat om ”byggmöte” hela veckan, vad ska tas upp där egentligen? Det är inte särskilt mycket ”ligg” som presenteras i bloggen direkt… Hur stort är mörkertalet av brunetter egentligen?

Örebro hade fruktansvärt långa köer i våras till både toton och kioskerna. Hoppas dom bemannat upp bättre och får publiken att trivas. En del banor har inte någon V75 dag alls och Närkingarna kunde gott och väl lämna bort  sina omgångar. Dom klarar inte av arrangemanget, alla i publiken trivs inte!

Chimall T.T. är den som trivs bäst i Örebro.

Kul att Noras Bean visade bättre takter igen. Skönt att dom hittade en vettig förklaring till insatsen på Axevalla. Han var väl dålig där men nu blev det 400k in!

Woodland Valley trodde jag skulle vinna V75 under året. Per Lennartsson hade fått den i träning men det blir inte några segrar. Hästen är död, trist!

4 Comments

Add yours
  1. 1
    AIK-dansken

    Håller med fullständigt. Örebro är den i särklass tråkigaste banan att besöka. Senast jag var där fick vakterna se en ölburk bredvid min stol. De enda dom sa var att fick dom se mig dricka ur den skulle jag kastas ut från banan. Sämst i Sverige.

  2. 2
    Limpo

    Senast vi på vinnarskallar där fick en vakt leda ut mig å mina tre ölvänner för att besöka bilen. Ett jävla sätt. Hade med en polare som var på trav för tredje gången i sitt liv. Å jja lovar dig nielsen han lär aldrig besöka en bana igen. Tragiskt

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.