Underbara V75!


Underbara V75! Idag var det Jackpot och spelvärde till tusen!

Ludde strök Raja Mirchi ganska kort före start. Dom flesta av systemen var inlämnade. En dröm situation för oss som lämnar in sent. Helt plötsligt blir Francais Du Gull en av omgångens mest streckade hästar när han var först på turordningen. Kort därefter ser man Hans G intervjua Lindegren och trycka på att hästen är ett roligt bud nu när Raja är struken! 🙂

Truculent vann loppet från spets och jag står med byxorna nere trots allt. Den hästen har jag inte hoppat på än, lite av en pyroman som stabiliserat sig på slutet. Bara att inse att Lars I Nilsson har ruggig stall form för dagen. För året kanske man ska säga… En halv miljon in där var verkligen välbetalt. Stallform ska inte underskattas!

Kolgjini repade mod direkt och passade på att plussa på stallskriket October Kronos och Punk. Lättningar i balans och jag vill köpa snacket direkt, har han hälften så mycket häst han pratar om vinner han ett lopp. Sant…

Pingus Vang spikade Ivarsson näst senast och jag senast… Idag höll han ledningen överraskande och han var inte singelstreckad på min lapp i alla fall. Fint rens ändå. Det var väl inte bara jag som såg Ronaldo C.N. i skymundan?

Caballion utnämnde jag till dagens spelidé. Spets och slut var mitt scenario… Så blev det men efter en utdragen körning. Kunde Larsson inte laddat lite från start direkt? Då hade man varit hemma här. Istället tappar man stilen rejält i vanlig ordning men får behålla andrapriset. En diskning hade varit i sin ordning… Oavsett så vinner favoriten Quarcio Du Chene som fått loppet. Svårt att förstå det på förhand!

Perfect Toll floppar i vanlig ordning på Jägersro. Galopp förra gången i sista sväng och det följde man upp idag. Istället vinner Wiss Rambo från ledningen… Blev rätt billigt till slut.

New Line var spelidé tidigare men idag en av omgångens mest spelade… Inte roligt att se Uhrberg köra ett fint lopp och vinna enkelt. Han var bra men jag tycker nog att konkurrensen var ännu sämre.

Utdelningen är överlägsen trots att New Line och Quarcio Du Chene ramlade in:
7 Rätt: 440 225kr

1 comment

Add yours
  1. 1
    AIK-dansken

    Ja, det är kanon med sena strykningar av storfavoriter. Det gynnar naturligtvis oss som lämnar in i sista stund. Men kommentatorerna som börjar skrika om att Ludde strök på grund av lös bana utan att kolla med honom först. Kan dom inte bara avgå så fort som möjligt. Dessutom, varför inte lägga ner hela TV4?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.