Underbara lördag!


Vilket väder vi har haft i mellansverige. En sommardag och hoppas det blir liknande om två veckor! V75 förslaget var verkligen vettigt idag och värt ett bättre öde. Kunde varit ensamma med några OM.

V75-1: Spiken No Wonder och ledande favoriten Ågårds Lars lämnade fältet över upploppet. Ledaren var den starkare och höll undan men det var mycket nära galopp för vinnaren i första sväng.

V75-2: Här löste det sig bra för spiken Reine De Caballos i sista sväng. Luckan uppenbarade sig från invädigt läge och segern blev mycket enkel till slut. Loppet var klent men Lars-Åke Söderholms var värd en V75 framgång med sitt stall i högform.

V75-3: Varför jobbade Hultman hårt på Örjan Kihlström över upploppet? Triton Sund hade fått överta ledningen och sista biten var det finåkning. Guldloppet var av lägre klass men vinnaren till lika spiken såg bländande ut. Segertiden 11,9 var smickrande!

V75-4: 1%-aren Canon lyftes fram i spelförslaget men hamnade precis utanför systemet. Denna gången blir vi staffade för våran feghet. Dagens Avslag Rumbleinthejungle ska man ha mod att plocka bort helt! Loppet var ingen hit men vinnaren är stark.

V75-5: Detta handikapplopp för kallblod är en lurig historia. Vi framhävde en så stor gardering plånboken tillät. Det räckte inte med 10 hästar för oss. Starthästen B.W. Gulliver sänkte sitt rekord med nästan 4 sekunder. Vi hade inte kalkylerat med det och klev av med 10 hästar… TUNGT!

V75-6: Omgångens näst största favorit French Express trodde jag ingenting på och det kändes mycket bra att han inte hann ifatt nitande ledaren Rakas. Lennartssons häst badkarsvann från spets och borde kanske varit en spik. Jag har lovat mig själv att aldrig göra detta med Rakas för han kan konsten att stanna sista biten.

V75-7: Sören Eriksson vann sista avdelningen från dödens med Bachelores Dream som var starkast sista biten. Sundbys Gidde hade sin chans i karriären att vinna på V75 men tog den inte från ledningen. Gunnar Melander bakom Brianson anföll i tredjespår under sista varvet och gick så dåligt att han sänkte alla köhästarnas vinstchanser.

Denna V75 omgång kan med lite tur göra oss ensamma på V75. Dessa omgångar måste man ta betalt!

Till sist är det kul att få dessa glada tillrop och uppskattning av personer som gillar vinnarskallar.se. Det ger oss en liten boost att jobba vidare!  TACK!

1 comment

Add yours
 1. 1
  Arne M.

  Gillar era tips! Ni är giftiga!!

  Jag garderade No Wonder med Å. Lars
  spikade Reine De Caballos.
  Synd bara att jag inte tog med Canonen när ni ändå varnade för den.
  Fick 8 femmor men hade haft några sexor om Canon tagits med.

  Tar dom nästa gång! Arne

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.