Trippeltrav!


Dessa travresor är alldeles underbara! Auktion följt av tre travdagar och kringarrangemang med fester är inget annat än toppen.

AXEVALLA gillar jag extra mycket och men det finns ett par saker att förbättra. Jag jämför nu med kanske det allra bästa: Halmstads sprintermästarweekend.

  • Mat: Här glänste Halmstad med att sakna köer helt men samtidigt ha ett utbud som bara bestod av Hamburgare och Korv. Axevalla hade ungefär samma utbud men färre tilllagningsställen vilket medförde alldeles för långa köer. Limpo hittade dock en läcker macka med bacon, ägg och falukorv som räddar upp det lite granna.

 

  • Dryck: Området på publikplats i Axevalla var i år större än vanligt där man fick inta sin köpta öl/cider. Det är plus och köerna fanns inte. Halmstad hade hela banan som område vilket är helt överlägset. Där är inte västgötarna ännu men på god väg. Väskor söktes igenom i entrén av vänliga skälar som inte ville göra livet surt för sin publik. Solvallas vakter är ju sjukt nitiska om vi ska jämföra med skräckscenariot.

 

  • Spel: Totokassorna var fullt bemannade och möjligheterna till att lämna in sent efter provstarter fanns. För egen del fanns tyvärr dåligt med kontanter. Bankomat köerna var enorma och två stycken var kraftigt underdimensionerat. Uselt! På lördagen var det stor publikfest och det medförde att mobilspelarna tyvärr inte kunde nyttja sina applikationer. Katastrof! Bör genast åtgärda det problemet då ATG står och gör reklam för att spela i mobilen överallt. Halmstad är konkurrenten och där fanns inte köerna men mobilspelet var osäkert.

 

  • Trivsel: En besökare som har plånboken full och har medtagit en matsäck att äta har en toppendag på Axevalla travet. Stämmningen på pubikplats är mycket bra och jag såg inte några konfrontationer med vakter. Det finns ingen stress och direkt trängsel.

 

Slutbetyget är gott! Jag har haft en toppenhelg nere i Skara med travkompisarna landet runt. Nästa år vill jag ha fler bankomater, fler matställen, maximala öl områden och ett fläckfritt fungerande mobiltelefon nät.

/Tio grader varmare

1 comment

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.