Treåringsduell


Nya tag!

OS i full gång redan och jag har inte hunnit sätta mig till rätta ännu. Såg bara att Ferry skyllde på vädret i skidskyttet, det kan vara befogat men han hade ju ändå inte kraft nog och placera sig topp tre?

Giddman spelades rätt hårt igår. Hästen var i toppform men kusken var det inte… Tokigt, och nästa gång är det fler som spelar givetvis.

V3 hade ju suttit till en 1000kr per andel gissningsvis med honom som segrare. Lövgren avslutade ju dagen som jag förutspått men det var inte mer än så. Megabyte Zet travade inte speciellt bra och Lövgren körde inte en meter på hela loppet? Dött lopp och 1,21 i vinnarodds… Det såg inte så bra ut och och lät inte så bra i segerintervjun så nu avvaktar vi den hästen ett tag.

På killkvällen dök det givetvis upp en häst man inte kom på namnet på. Alltid lika irriterande. Det här gången var det en Jim Oscarsson häst som vunnit under derbyhelgen till över 30ggr. Efterforskningen visade Quantas Alma. ja just ja…

”Ivarssons” treåring Tryptophan Ås vann billiga 100 000kr i onsdags. Totalt är det 181 000kr… Det lät bra på Björn Goop också. Jag börjar bli lite lite orolig för att ”min” treåring Once In A While med 51 000kr på kontot får svårt att tjäna mer.

Bara aningen orolig…

Åsajerven har ”lite” fler startpoäng än alla andra på lördag.

Undra var Papiljott blir rankad i tipstidningarna?

Staket/Ägg uppdaterat

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.