Treåringsduell


Under förra året valde jag och Ivarsson varsin tvååring och ikväll möts dom som treåringar på Åby i V5-1!

Once In While på bilden är mitt val och jag har lyft fram den som dagens spelidé kvällen till ära. Förra året visade han rätt skalle och förhoppningsvis är det proppen ur ikväll efter en tveksam säsongsinledning. Snabb bakom bilen och det bör bli ett bra löpningsförlopp som ändar i en spurtseger via Open Strech! Spelvärdet finns helt klart nu på förhand som streckad på 2% på V5.

Motståndet är rejält upphaussat och skrämmer inte speciellt.

Ivarssons Tryptophan Ås kan vara kullens mest överskattade häst?! Tidigt i våras sprang han in snabba och enkla pengar mot klent motstånd i relation till förstaprisen. Vilka meriterade felfria hästar har han lagt på rygg?! Hästen har visat tveksam skalle, en fin spurt finns att tillgå men han är helt ospelbar…

Kaffir Face är just nu streckad på 88%. Det är en bra häst som dock har en del frågetecken kring sig. Galoppen ligger nära till hands. På Solvalla senast galopperade han i frisk körning mot Kadett C.D. och det lämnar lite att önska på en så stor favorit.

King Of The Moor skulle bli Jim Oscarssons nästa stjärna! Det har strulat något enormt efter vinterns segertåg och den planerade USA trippen kanske skjuts upp. Comebacken senast på Solänget var inte bra. Trött sista biten efter ett lopp i ledningen.

1 comment

Add yours
  1. 1
    Mats Karlsson

    Desvärre galopperade Once in a While i sista sväng. Kaffir Face gör dock ett fantastiskt bra lopp och visar att det är bästa hästen. Once in a While lever inte riktigt upp till våra högt ställda förväntningar. Vi hoppas han fortsätter att utvecklas och låter honom nu tävla mot lite enklare motstånd // Mats

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.