Travhelger regerar


Tillbaka i gemet efter fyra dagars trav… Mycket intryck, nya kontakter och många skratt senare.

Jag gör en Limpo och tackar alla för en underbar helg. Många gjorde detta möjligt med fester, boende och räddningsplankor på toton. Tackar!

Limpo minglade som vanligt mest och bäst men vi andra börjar närma oss. Allt var inte en succé när mingelkungen bland annat gick bet på en 43-taggare. Det är fortfarande öppet för fruar att ansöka och jag hoppas det blir en snabbresume av den gången helgen i fredagsdrinken. Som för övrigt oförklarligt uteblev senast, undertecknad är rejält besviken.

Spelet var inte lätt att göra stora pengar på, enligt lösa rykten ska några storspelare ska ha försökt sig på V75:an med ett 800 000 raders system. Det är svårt att få ihop det ekonomiskt om alla rätt inte når över två tusen i utdelning.

Den största anledningen till låg utdelning var Mathilde Tröjborg som är ett mäktigt exemplar i utmärkt författning. Här snackar vi formhäst och jag vill inte tro att hon kommer bli ännu bättre nästa år som Flemming Jensen uttalat sig. Var ligger botten för året? Den har inte jag sett och hon blev verkligen synad i helgen men det är ett riktigt ess!

 

Vi kan ju avhandla helgens största lopp också… Oaks: Tamla Celeber får verkligen loppet kört i halsen men hon vinner också väldigt lätt. Hatten av till Lövgren som försökte göra lopp av det när han körde Roxa Sisu till spets när han för tillfället satt i dödens med favoiten i rygg. Goop svarade obegripligt och för länge med So Here I Am, släpper han får han väl drömloppet bakom?

Raja Mirchi vann kriteriet och det fanns inte med på min karta. Han var bara bäst från ledningen och Kolgjini har ännu en gång förvandlat en tveksam kvalinsats till en storseger. Det jag minns bäst av loppet är Luddes huvudskakningar när Bergh ställde frågan om ledningen med Kadett C.D. Hela sulkyn skakade och det om något var klara besked!

Det finns mycket annat att ta upp men Adielsson har ju sagt att blogginlägg ska vara korta, det har han helt rätt i.

Ruggigt sugen på att bli hästägare, det är vi snart här på redaktionen men övriga Sverige verkar inte lika sugna sett till auktionspriserna.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.