Travåret 2010 sett från vinnarskallar.ses sett del 2


TRAVÅRET 2010 SETT FRÅN VINNARSKALLAR.SE SETT del 2

Vi fortsatte oss ut på vägarna genom sommaren å hamnade första veckan i juli i Eskilstuna å Sundbyholmstravet. Dagarna var den 2-3 juli, Fredagen visade sig för mig vara en av dem roligaste fredasgarna ja haft å jag fick en förkärlek till ett speciellt vin som heter rosè är fruktansvärd gott å smakar som saft. Det var fredagen med jag gick å skrek ut limpos lus som skulle starta på lördagen på v75. Hästens namn var Ewe Palema å tränas av vår käre vän Ulf Stenströmer. Vart ej så mycket spel på fredagen  å vi fick se en smått överlägsen Tamla Celeber  som visade sig vara som bäst trots punktering.

3e juli var här varmt mycket varmt å en bakis Limpo drog iväg med vinnarskallarredaktionen mot eskilstuna-sundbyholm för dagens andra trav. V75 vankades å vi kände på oss att det var nå stort på gång. E3 finalen vanns av Amaru Boko för dem 3åriga hingstarna å visade sig vara från sin bästa sida. i v75-2 sedan så stardade Ewe Palema å från rygg på ledaren så vann homn plättlätt å jubel hos vinnarskallar.se som hyllade stenströmer för ett bra jobb. Men som vanligt när ja ej spelar mina lusar så vinner dem de är konstigt men men. Eskilstuna första helgen i juli var grym å vilket väder.

Vi fortsatte sedan söderut mot halmstad för att spana in brudarna på tylesand å för att se topptrav på halmstadtravet. Sommartravet.se var i fullgång å en interjuv med mig där jag jobbade in Uffe Stenströmer var på tapeten  Uffe tog planerenligt hand om ledningen med superodds åmen det höga tempot var emot å krafterna tröt lite surt men hästen gjorde det bra endå. Vilken resa det vart halmstad torsdagskvällen avslutade med ett möte med den kungliga Per Gessle å ett samtal ägde rum. Gessle visade sig vara en kannonkille  å var inte alls så snobbig som kändisar kan vara.

Halmstad hade mycket att erbjuda å lördagen efter v75 var 4dagars trippens absoluta höjdpunktdå vinnarskallar/hockeylligan stängde tylehus har nog aldrig haft så kul som jag hade då å efterfesten på tylösand var enorm det är minnen för livet. Som jag kommer ta med mig mycket länge.

Vi fortsatte sedan med en tripp mot lindesberg jag å henke för att kolla in en v64a omgång som började bra men som senare ebbade ut som vanligt men det var kul att vara med en bit.

Sedan var det återigen dags för att packa väskorna å Skara/Axevalla skulle få sig ett besök. Freadgen inleddes med trav senare på kvällen hade vi Patrik-Henke-Ivarsson-Limpo en turnering i bowling där patrik kom sist å skyllde som vanligt på dåliga klot eller om det var skorna det var fel på. Mingel i bowling baren med benny ternemar sportchef på axevalla grymt trevlig. Sedan fortsatte det med mingel på stattshotellet där vi hade en grymt bra kväll.

Lördagen fortsdatte sendan med trav senare på kvällen vart det utgång å det första man får göra när vi anländer till statshotellet är limpo söker fru. Man vart rörd å glad av den sången. Träffade även på då en kändis som vann os-guld tidigare i år det var mMarcus Hellner å jag tog mig så klart en pratstund med denna mycket trrevliga person. Vi avslutade kvällen med en liten efterfest hos Patrik Fernlund.

Stochampionatet tog hem av  Viola Silas men jag tycker synd om kretsen kring Dileva Käll som gjorde årets styrning synd att inte den höll. Men ett stort grattis till kretsen kring Viola. Vi lämnade skara å stochampionatet med många minnen å nya vänner. Detta var då del 2 ur mitt å dels vinnarskallar.ses perspektiv. Vi hoppas ni ska njuta av bloggen å del 3 lär komma snart nog men när svårt att sia om.

Signerat/Limpo.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.