TRAVÅRET 2010 SETT FRÅN VINNARSKALLAR.SE SETT


VI påbörjade travåret med att starta upp en egen hemsida. Datumet för födseln var den 4e januari 2010 vi trodde aldrig när vi startade upp att vi skulle få så många besökare som vi har idag å den positiva respons vi fått. Men nu ska inte detta handla mer om vårt skötte barn utan en lång säsong som börjar lida mot sitt slut. Så mycket kul vi har fått uppleva detta år är få förunnat,så jag tänkte att jag nu skulle dra igenom allt vi gjort å hoppas att ni ska uppskatta vår resa vi gjort i år.

Vi påbörjade denna resa med att besöka skara slätten en kall å frusen dag i februari . Vi åkte ner Jag (Limpo)-Eric-Ivarsson-Henke på denna tripp för att se vår nya stjärna Mr Yeowill som var anledningen till att vi åkte ner denna dag vilket passade bra då det var V75 på programmet med. V75an sket sig nästan omgående men vi fick en findag med många bra minnen. Mr Yeowill skulle det visa sig att det var en liten strullputte. Men han har stor kapacitet å får han lugna ner sig så är det en kannon.

Vi fortsatte sedan resan med att i april åka med på den årliga resan med hockeyligan ner till göteborg. Vi på hemsidan hade då kommit på att kläcka en idè till som ”Chefen” kommit på vi gör ett webbprogram där du (limpo) blandar drinkar å vi snackar lite om det dagliga och om att du söker fru. Sakt å gjort den 19e februari spelade vi in det första avsnittet av den så numera populära fredagsdrinken med limpo. Som dessutom har en egen grupp på facebook. Första avsnittet har setts av över 345 personer vilket är rekordet hos hos när det gäller drinken. Sedan så fortsatte vi turnèn genom travsverige å landade den 16-18e april i göteborg för att se storslagna tävlingar. samma gäng som åkte första resan ner till axevalla åkte nu iväg på denna magsiska resa. Vi åkte ner redan fredagen å vilket drag det var på nerresan. När vi sedan kom ner så gick hela ligan plus vinnarskallar.se ner på avenyn för att syna staden samt att se om det fanns nått fint att få i magen. Sedan på kvällskvisten vart det mingel å mat på lilla london. Å Wille tog tag i sången å Lasse Berghagens numera klassiska  låt en kväll i juni sjöngs så de eka i lokalen.  Lördagen påbörjades med att fara ut till den beryktade trumslagar-glenn med en till synes sur taxi chafför som sade att detta är ingen jävla resturang. Taxi-chaffören kan vara en av det grinigatse i svergie. Väll hemma hos glenn så såg vi en del elitloppsklipp å minglade på av bara tusan. Med hos glenn var Anton-Wille-Bubblan-Gricksson-Johan-Daniel-Anderz. Efter en fin frukost hos glenn fortsatte dagen som skulle bli starten på en hejdundrande travsäsong. Olympiatravet vanns av den tyske kusken conrad lugauer  med sin följeslagare Copper Beach som skrällvann till 65 ggr pengarna (rätta mig om jag har fel på oddset) Kvällen fortsatte sedan på park line å det vart en bra tillställning å det var mitt första möte med ”gurra” en skön snubbe som älskar allt med brasilien å dess kvinnor men även en skön prick som verkligen bjuder på sig själv. Vart en kalasavslutning på det grymma utestället park line. Jag avrundade vid halv 4 på morgonen medans mina kollegor fortsatte till stängningsdags.

Vi fortsatte sedan turnèn med att stiga på tåget den 28 maj då det vankades elitlopp å dess stor helg. Förväntningarna var stora å skullesedemera visa sig att dem vart för stora för en av oss. Nämligen undertecknade som på lördagen galloperade  å missade festen efter v75 tävlingarna. Som annorddnades av lärlingsföreningen samt hockeyligan. För första gången under vinnarskalalr eran så var hela redaktionen uppe på plats för att bevittna elitloppet. Plus en rookie som åkte med. Vi som åkte var (Limpo)- Henke-Khan the rookie-Eric-Patrik-Ivarsson. Vart en helg att minnas å det var då vi klev in i reffbåset å visade vi är nästa johan edlund. Den som lyckades bäst av vinnarskallar.se var Henke som fick beröm av Hegerfors men gick dessvärre inte vidare. Däremot gick Anton vidare från hockeyligan men inte till finalen. Värsta reffet var en kul upplevelse å jag lovar att vi återkommer nästa år. Det var första halvåret tänkte att jag skulle lägga upp dem lite si å så så det ej blir för jobbigt för er att läsa.

Detta är då första delen å det kommer ut ytterligare två senare i veckan. Sigfnerat/Limpo

1 comment

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.