Träning ger färdighet.


Ja har nu vart igång ett tag med att träna. Det ger färdighet kan lova, i början när ja började med träningen så kunde ja knappt ta 2 kilo i handlar. Nu kör ja 3 kilo på dem vilket är oerhört kul å se att nått går framåt. Var å tränade imorse å  såg till min förvåning att ja tog 40 kilo i benpress ja blir imponerad av mig själv. Men kan nog med bero på att en snygg tjej var  med idag inte ofta det händer ;). Så ja ville imponera lite. men i vilket fall känns det i benen nu att ja tränat lite hårdare än vanligt hoppas det fortsätter på den inslagna vägen å att magen krymper lite :).

Missar en träningsdag nästa vecka då ja ligger på stranden tylebeach väntar å d’är ska det spanas efter fru ;).

Tänkte också passa på att bjuda på en klar vinnare tills på lördag då det vankas v75 på hemmaplan. Jag tror att guld blir ett intressant lopp där mycket kommer avgöras om dem kör för fort där framme vilket kan öppna för S.j Photocopy. Nummer 3 som kommer att få ett fint lopp i andra tredje ut å luckan kommer ju komma var så säkra det är bara vänta in denna skräll som alltid gör bra lopp. Det är ett roligt drag denna vecka som ja bjuder på, asen kan ja höja ett varningens finger för Acclaim om de skulle gå för fort där framme. Sedan i den 4e avdleningen är ja inne på att spika nummer 5 Robin Ru var det stora skriket senast av media. Alla ville ha med han å han gjorde ett bra lopp på den ledande Ågårds Ludde. Nu är det dags för revanch å ja tror å hoppas att Robin fixar detta.  Det var två drag ja hade att bjuda på nu blir det v75pluggning å satsa mot att bli ensam på lördag.

Signerat/Limpo. I got a feeling at tonight can a be a good night.

11 Comments

Add yours
 1. 3
  AIK-dansken

  Tvåa efter Torvald, 20 meter före båda du tippar. Jag skrev INTE stenklar för det finns inga sådana.

 2. 6
  pingpongkingen

  Det enda som är stenklart är att jag åker på semester i morgon!!
  Madeira nästa!!!!

  Ha det och lycka till på spelet!

  /FotBojan

 3. 7
  pingpongkingen

  Just ja,en sak till som är stenklar. Det är att AIK-dansken slog pingpongkingen i tennis med 6-0,6-0 för x antal år sen.
  Siffrorna ljuger lite,minns att jag hade några breakbollar vid ställningen 0-5 i andra 🙂

  /Nadal

 4. 8
  Limpo

  hahaha Ja undrar fortsatt när pingismatchen med fel hand ska köras johan ?? Men dte är mäktigt 6-0 6-0 det är grymt man jublar. Men ja tror det skulle bli samma siffror om du å ja med tog en match i tennis.

 5. 10
  Limpo

  Jag har spelat tennis en gång i världen innan ja kom på att innebandy mer var min sport. Kom till mellan boll så dålig var ja 😉

 6. 11
  AIK-dansken

  Kan väl läggas till att det var nog enda gången jag slog pingpongkingen på c.A 100 matcher. Men då krossade jag honom. Det lever jag länge på. Ha det bra på semestern.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.