Tillbaks till verkligheten


Ja, nu är jag tillbaka på jobbet efter 2 härliga semester veckor.
Första arbetsveckan är avklarad och den är alltid tung. För även om det är otroligt skönt och få slaska mule med mina älskade hästar igen så är det alltid lika jobbigt och lämna vänner och familj som är bosatta i Gbg.

Jag & min fina vän Lisa efter en mysig dag i underbara Göteborg

Stochampionatshelgen var som alltid en väldigt lyckad helg. Jag älskar stämningen och gemenskapen som finns på campingen. För det är utan tvekan på campingen man ska vara, det är där det händer… fy skäms på er alla ”hotell-fjantar”, hoppas ni tar ert förnuft till fånga och joinar oss lodisar på campingen nästa år.
Nedräkningen har börjat!

Sommaren börjar lida mot sitt slut, och snart är hösten här. Hej ångest! Jag hatar regn och rusk. Kan det inte bara vara sol och varmt året runt? Är det för mycket begärt? Blir ju så mycket enklare att jobba då.
Men även om hösten närmar sig med stormsteg så är inte storloppsäsongen över. Många godbitar kvar såsom jubileumspokalen, derbyt och kriteriet. Spännande månader vi har framför oss.

Tur för oss ”solvalla-aktiva” att inte Åke Svanstedt gästar Solvalla vid varje tävlingstillfälle. I onsdags hade han lekstuga och vann 5 lopp. Hatten av för Kung Åke. Han dominerar svensk travsport för tillfället. Han är en riktig hästkarl, ända ut i fingerspetsarna!

Må gott så hörs vi! /Jen

6 Comments

Add yours
 1. 1
  Henrik Lagerstedt

  Limpo är rädd för tält… Förstår att campingen är stället att vara på!

  Tjejer packar ju mycket men killar kan också.. Vi har bilen full och det medför inte mindre utrustning att campa.
  Nästa år måste det bli toppensol alla dagar i Skara, det är dags för ett sånt år!

 2. 2
  Jennifer Nilsson

  Rädd för tält? Det var det klenaste 😀 Nästa år förväntar jag mig att se er på campingen… Hyr en husbil 🙂

 3. 3
  Limpo

  Nu mobbar redaktionen mig. Man får väll lov att vara lite rädd för att sova i tält med Henke o company. Dem snarkar ju värre än björnarna i skogen;).

 4. 6
  Limpo

  Henke efter som vi ej delar rum på resorna nu längre. Så vet ja ju ej om du snarkar!! Men du gjorde de förr iaf. Jen. Klart får väll fixa det;) är väll inte så svårt??

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.