Tillbaka…


Idag är jag tillbaka.. Från en kortare semester,har vart skönt att vila upp sig å komma med nya idèr om vad som ska hända nu under resterande året. Vart ju mycket ståhej med massa påhopp ,så ja valde att ta lite semester. Mycket har hänt sedan jag har varit borta, nu siktar jag mot att blogga på och  ge detta ett försök ännu en gång. Jag hoppas och tror att detta kommer fungera utmärkt.
Jag vill också passa på att tacka alla där ute för det enorma stöd jag har fått när det var jobbigt stort tack.

Förra Onsdagen startade Acclaim på solvalla.Vilken hedershäst han är å vilket lopp han gör. Grymt kul att se hur bra han var,jag trodde innan loppet att han skulle vinna. Men senare började ja tveka om att det skulle bli solvalla lunken  som vanligt på onsdagarna, men efter fett varv på 1.15.5 så såg det ut som Iceland var hästen att slå men efter att ha sett loppet igen så ser man att det inte är samma steg i hästen som för några månader sedan. Acclaim kunde lätt sätta klorna i den förre Elitloppsvinnaren till oddset av 11ggr degen. Synd man icke var med på tåget å lirade,när jag fick den klar av skötaren dåligt minst sagt.

I slutet av veckan är det Prix d Amerique som gäller för delar av redaktionen. Synd att man missar den trippen. Men det står annat på mitt schema denna vecka å det hinns tyvärr inte med. Men som jag sa i fredagens fredagsdrink så tror jag att Maharajah bara vinner . Kanske inte ska säga bara det är ju trots allt levande djur vi har att göra med så allt kan hända. Men jag är positiv till att Örjan Khilström sken upp så mycket efter Prix de Belgique. Det talar ju för att det fanns krafter kvar å att Maharajah kommer vara ännu finare på söndag. Hoppas nu att det bär hela vägen så grabbarna får fira en svensk seger där nere med lite champagne.

Det är annars mycket på gång. Redan nu håller vi på att boka upp till årets resor så allt ska vara klart så man bara kan vänta på att säsongen ska starta igång. Vi hade minnenas kväll i fredags efter inspelningen av drinken, och vi mindes framförallt Kritteriet som en av dem bästa resorna då förväntningarna inte var så höga. Vi mindes även Halmstad som en dark,vart även det en mycket lyckat resa å vi siktar på att dessa två resor leverera även detta år. Att vara på plats under sommarn hösten är magiskt å det är ett måste att ni ska ta er till bananerna å vara med å se sporten live. Travsporten är just det bäst på plats.

Det får avsluta denna blogg för denna gång nu ses vi åter fredag.Då ja kör en skrivande fredagsdrink.

Signerat/Limpo. Som nu är tillbaka på allvar

5 Comments

Add yours
  1. 4
    Limpo

    Johan sicken sheriff du är snart frukost hos Glenn man längtar redan ;). Grabbarna har just nu sådan puls inför pda så det är läskigt. Gricksson har ju värst puls 😉

Kommentera