Täppherren utmanas om sin plats i att tippa V75!


Här utses den skickligaste besökaren/medarbetaren på Vinnarskallar.se! Under den här rubriken kommer det tävlas om att vara herre på täppan. Vinnaren står kvar och blir utmanad med jämna mellanrum av nya tävlande i olika tävlingsformer gällande trav. Alla som står på täppan som vinnare belönas med en T-shirt. Vill ni ställa er i utmaningskön, maila intresse till tavling@vinnarskallar.se

Summering av tävlingen:

E3-Kval: AIK Dansken/Ivarsson/Bob Göran
Stosprinterkval: AIK Dansken/Linus Eriksson/Nicke BH
Sprintermästaren: Nicke BH/PolackTomas
Stochampionatskval: Nicke BH/Wiretowire
E3-Kval: Wiretowire/Martin Halvarsson
Derbykval: Martin Halvarsson/Ulrik Svensson
Derbyt/Stoderbyt: Martin Halvarsson/Filip Svensson
Kriterie/Oakskval: Filip Svensson/Jonas Lagerlöf
Europaderbykval: Jonas Lagerlöf/Leffe Pallo
Kriteriet/Oaks: Jonas Lagerlöf/Leffe Pallo

Som ni säkert märkt är Leffe Pallo nu herre på täppan efter två tajta omgångar med Jonas Lagerlöf. I omspelet var det jämnt men Mermaid Ås tredjeplats gjorde att poängen tippade över till Leffe Pallos fördel. Det var ju också protest inlämnad mot Vinncennes som vann Oaks. Det hade påverkat resultatet men den avslogs.

Nu är det dags att försvara täppan och det är våran tipster Peckas tur att utmana.
Jag gör det lätt för mig och kopierar texten från om oss fliken.

Micael Lingh går bara under smeknamnet Pecka här och varför har vi inte riktigt fått kläm på. Limpo har minglat till sig den här kontakten som besitter mycket stort travkunnande. Bollnäs är utgångspunkten och det innebär också ett intresse för den utdöende sporten bandy.

Läraren jobbar som starter på Bollnästravet och därför ser ni inte tips från honom till just den banan. Pecka specialstuderar Åke Svanstedts stall och det är ingen liten uppgift han har antagit sig. Kan man Åkes 200hästar kan man dock ganska lätt jämföra hästar som mött grön pyjamas. Pecka hjälper till att tippa och är en ovärderlig resurs som nu så smått fått kläm på twitter.

Tävlingsreglerna:

Tippa ett V75-förslag till tävlingarna på lördag den 15Okt. Max 1000r. Den med flest rätt till den minsta insatsen vinner. Vid lika vinner utmanaren!

Spelstopp: Torsdag kl 22:00

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.