Täppherren utmanad på nytt!


Här utses den skickligaste besökaren/medarbetaren på Vinnarskallar.se! Under den här rubriken kommer det tävlas om att vara herre på täppan. Vinnaren står kvar och blir utmanad med jämna mellanrum av nya tävlande i olika tävlingsformer gällande trav. Alla som står på täppan som vinnare belönas med en T-shirt. Vill ni ställa er i utmaningskön, maila intresse till tavling@vinnarskallar.se

Summering av tävlingen:

E3-Kval: AIK Dansken/Ivarsson/Bob Göran
Stosprinterkval: AIK Dansken/Linus Eriksson/Nicke BH
Sprintermästaren: Nicke BH/PolackTomas
Stochampionatskval: Nicke BH/Wiretowire
E3-Kval: Wiretowire/Martin Halvarsson
Derbykval: Martin Halvarsson/Ulrik Svensson
Derbyt/Stoderbyt: Martin Halvarsson/Filip Svensson
Kriterie/Oakskval: Filip Svensson/Jonas Lagerlöf
Europaderbykval: Jonas Lagerlöf/Leffe Pallo
Kriteriet/Oaks: Jonas Lagerlöf/Leffe Pallo
V75 Åby: Leffe Pallo/Pecka

Det var inte några stora marginaler i förra omgången där utmanaren Pecka tog över täppan från Leffe Pallo. Det mindre radantalet fällde avgörandet i V75-tävlingen. 

Nu är det dags för Anton ”Bazire” Pettersson att försöka äntra täppan. Till vardags jobbar han som hästskötare hos Eskilstunatränaren Håkan Eriksson. Skötarsegrarna rullar in i hög takt och han var Sundbyholmstravets vinstrikaste skötare förra året. Det gör hans koppling till Hockeyligan lätt att förstå. Där är han en i järngänget som åker runt på travresor runt om i Sverige. För tillfället annordnar dom en ishockeyturnering för travets akiva i samband med Breedes Crown helgen. Dagens efter är dom arrangörer av Breeders Crown festen. Mer info på deras sajt www.travelit.se .

Den här gången tävlas det i att tippa flest försöksvinnare i Breeders Crown försöken på Solvalla. Tolv lopp och den med flest hittade vinnare står på täppan. Vid lika avgör den sammanlagda oddssumman på vinnarna. Är det fortfarande oavgjort vinner utmanaren.

Tipsen ska vara tillhanda tavling@vinnarskallar.se senast tisdag 25/10 Kl 21:30.

Det skulle kunna se ut så här:
Lopp1: Vincennes
Lopp2: Fight On Line
Lopp3: Electra Sund
osv…

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.