Täppherren är urstark! Sjätte raka?


Här utses den skickligaste besökaren/medarbetaren på Vinnarskallar.se! Under den här rubriken kommer det tävlas om att vara herre på täppan. Vinnaren står kvar och blir utmanad med jämna mellanrum av nya tävlande i olika tävlingsformer gällande trav. Alla som står på täppan som vinnare belönas med en T-shirt. Vill ni ställa er i utmaningskön, maila intresse till tavling@vinnarskallar.se

Summering av tävlingen:

E3-Kval: AIK Dansken/Ivarsson/Bob Göran
Stosprinterkval: AIK Dansken/Linus Eriksson/Nicke BH
Sprintermästaren: Nicke BH/PolackTomas
Stochampionatskval: Nicke BH/Wiretowire
E3-Kval: Wiretowire/Martin Halvarsson
Derbykval: Martin Halvarsson/Ulrik Svensson
Derbyt/Stoderbyt: Martin Halvarsson/Filip Svensson
Kriterie/Oakskval: Filip Svensson/Jonas Lagerlöf
Europaderbykval: Jonas Lagerlöf/Leffe Pallo
Kriteriet/Oaks: Jonas Lagerlöf/Leffe Pallo
V75 Åby: Leffe Pallo/Pecka
Breeders Crownkval: Pecka/Anton Bazire
BC-Finaler: Pecka/Daniel Selberg
V85 Premiär: Pecka/Texas
V75 Örebro: Pecka/Sebastian Thell

Jag träffade utmanaren Sebastian på Örebrotravet efter fem avdelningar. Han skämdes och har man inte prickat in ett enda rätt kan man nog inte säga något annat. Kaffir Face räddade nollningen men Pecka sattes inte på en mandomsprov direkt.  Det blir V75-utmaning igen, det är lite tunnsått med storlopp att arrangera tävlingen till.

Så här beskiver utmanaren sig:

”Heter Per Källsten och är från Uppsala. 30 år nästa vår. Uppväxt med trav framför tvn och ärvt mitt största intresse av farsan. Fått in en hel del rejäla vinster men vill inte uppge några större summor. Intresset för trav är enormt och spelintresset också. Spelar alltid reducerat med Jokersystemet så detta blir en utmaning allt. Lite flashback i tiden att lira matematiskt. Följer vinnarskallar hela tiden. Har alltid haft samma favorithäst och favoritögonblicket är när Triton Sund knäppte Commander Crowes segerrad.”

V75-Utmaning:

Reglerna: Tippa V75-system till Åby den 17Dec på max 1000r. Den med flest rätt till den minsta insatsen vinner. Vid lika vinner utmanaren!

Spelstopp: Torsdag kl 22:00

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.