Tankar om V75


Först och främst har jag blivit lovad uppdatering av Patriks Wasa idag! 1000kr har blivit 1800kr efter ett sparsamt smart spelande sedan den första januari. Ta er en titt!

V75-1: Merriment 41% kommer bli svårslagen i en ev ledning. Västa motbudet är Ester Zonett 41% om både ledningen och segern. Bakom är det vidöppet!

V75-2: Mavi Laday 25% går ner i klass när han prövar V75 för första gången. Bättre och bättre för varje start… SPIIIK! Bruce Tooma gick sig trött senast har bakspår över kort distans med dålig kusk. Raffe spikar och jag tar bort. Donna Sarina 52% fick ”årets lopp” senast på v75 men vann inte, nu är hon en favorit som måste jobbas bort.

V75-3: Tintomara Hornline 10% är ett underbart sto! Barfota runt om och hon är vinnaren över det långa upploppet! Minos Vang 70% är osäker och jag är inte övertygad om dennes storhet efter en blek sommar förutom två senaste. Bull Trap 26% var ju bra för ”några år” sen…

V75-4: Hallsta Lotus 86% är höjd till skyarna av media och jämförelsen med Järvsöfaks duggar tätt. Han är dunderlampa och tränaren har rekommenderat spik. Jag trodde hästar av Järvsöfaksklass var sällsyntare och snart måste han falla tungt! Idag är det bara svenskar eliten emot och risken är inte så stor men jag tror den finns.

V75-5: Spelidén On The Wall 17% blir det nytt huvudlag och mindre skor på fötterna på. Mycket intressant och det är en rejäl häst likt Svantes vinnare igår. Elvira E. 52% ser ut att ha satsat lite på detta, står klockrent inne! Perfect Light 38% var grym när Anders körde, nu får han chansen igen!

V75-6: Torvald Palema 78% är över medeldistans sårbar. Vi har sett sämre insatser i Olympiatravet två år i rad och i Sundsvall förra året gick han också bet. Jag måste ta bort och gå emot. Commander Crowe 20% är given på lappen, vid spets är det klart men taktiken hos favoriten är dimmig.

V75-7: Niller 31% tycker jag varit sämre en längre tid, vinner Åke nåt på DD har han förstört i tre dar i rad… Nahar 41% också väldigt sårbar från spår 1 och upp i klass men trivs över distansen. Bakspåren Year One 38% och Tarpoon Bris 9% streckar jag direkt.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.